Τελευταία ενημέρωση 15:19, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όταν κοιτάς στα μάτια μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και εσύ είναι την ίδια ώρα νεοφώτιστος αυτό κάτι σημαίνει. Για τον Άγιο Ιερόθεο εν προκειμένω σημαίνει ότι μπορεί και δικαιούται να βάζει ψηλά τον πήχη, έχοντας προηγηθεί μάλιστα και μια νίκη εκτός έδρας επί της Ραφήνας.

Η ομάδα του Χατζηαλέξη μπορεί να γνώρισε σήμερα την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη με σκορ 2-1 μπροστά σε 800 θεατές όμως το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι «έφτυσαν αίμα» για να κερδίσουν καταδεικνύει του λόγου τω αληθές.

Στο 20’ από κόρνερ του περιστεριώτη Γιάννη Καραλή ο Ιωνικός προηγήθηκε με κεφαλιά του Σαπαλίδη. Στο 68΄’ ο Ιωνικός έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Παντελίδη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Θανόπουλος με ωραία ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Μια καταπληκτική προσπάθεια όμως του Πέεφ με ωραίο σόλο και σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άγιος έπαιξε με τους Κυρίτση,  Πολίτη, Μανδύλη, Δάρρα,  Κωστούλα, Γούλα, Γκουντζούλα, Καραμέρη,  Καραμέρη, Κετσετζόγλου (65’ Σούφλας) , Θανόπουλο, Σαγανάς (80’ Κυριαζής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Χτίζουν» την αυτοπεποίθηση τους! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας