Τελευταία ενημέρωση 13:43, 19 Απρ 2024

Ο Αντώνης Ζαφειριάδης στο Peristerisports.gr

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ανθούπολη ξεκινά μια νέα προσπάθεια στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, με στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το Peristerisports.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Αντώνη Ζαφειριάδη, ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετά σημαντικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο που εργάζεται αλλά και Περιστεριώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζαφειριάδη:

-Αρχικά θα ήθελα να μου πεις για τη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος η Ανθούπολη...

«Προσπαθούμε με το ίδιο υλικό και λίγες αλλά στοχευόμενες προσθήκες σε θέσεις που είχα εντοπίσει πρόβλημα να γίνουμε πιο πολύ ομάδα αντί να στηριζόμαστε στις μονάδες».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου;

«Στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και να αναρριχηθούμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία βάζοντας τις βάσεις για άνετη παραμονή και αξιοποίηση των πολλών παικτών (15 κάτω των 20) οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας».

-Θεωρείς ότι μπορεί η ομάδα σου να κάνει την έκπληξη και να πάρει την άνοδο στην Α΄ Αθηνών;

«Θα ήταν ουτοπικό να πιστεύουμε ότι τη μια χρόνια σωθήκαμε δύσκολα και την επομένη θα ανέβουμε κατηγορία. Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα καταθέτει ψυχή και ωραίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο να δούμε τι καταφέραμε».

-Θέλεις να φτιάξεις και έναν κορμό που ίσως να διεκδικήσει την επόμενη χρονιά την άνοδο;

 «Αυτό σίγουρα θα ήταν κάτι φανταστικό γιατί υπάρχουν οι δυνατότητες αρκεί οι αρκετοί νεαροί παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα να αποκομίσουν μέσα από τις εμπειρίες που θα εισπράξουν τη νοοτροπία που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσουν».

-Eκτός των άλλων η ομάδα προσπαθεί να βγάλει νέα παιδιά, επενδύοντας στις Ακαδημίες. Πες μου δύο λόγια για την προσπάθεια που κάνει η Ανθούπολη σε αυτό τον τομέα...

«Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά Ακαδημία από πολύ καλούς προπονητές και τον υπεύθυνο όλης αυτής της προσπάθειας, Λάμπρο Μπακογεώργο να παρακολουθεί από κοντά όλα τα τμήματα της Ακαδημίας προσφέροντας παράλληλα μαζί με τη διοίκηση όλα αυτά που χρειάζεται η Ακαδημία για να λειτουργούν όλα άψογα».

Τέλος, θέλω την γνώμη σου για το ποδόσφαιρο του Περιστερίου που δείχνει να ανεβαίνει μετά την είσοδο του Άγιου Ιερόθεου στη Γ΄ Εθνική, αλλά και την πολύ καλή παρουσία του Ατρομήτου τόσα χρόνια...

«Οι Περιστεριώτικες ομάδες διαθέτουν αρκετό ταλέντο και αυτό φαίνεται από τη μετακίνηση αρκετών από αυτούς τους παίκτες σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Άγιος Ιερόθεος. το ζητούμενο είναι η διάρκεια κ η αξιοποίηση από τις ομάδες αυτών των ταλέντων, μακάρι κάποια στιγμή το ρόστερ του Ατρομητου να απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από Περιστεριώτες».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 20:39
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας