Τελευταία ενημέρωση 06:55, 20 Απρ 2024

Τον παρέσυρε κι εκείνος «τσίμπησε»

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το χθεσινό παιχνίδι του Ατρόμητου με την Βέροια είναι ότι το χειρότερο έχουμε δει φέτος στο πρωτάθλημα.

Και σε αυτό συνέβαλε ολοκληρωτικά η Βέροια η οποία είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο από την αρχή να καταστρέψει το παιχνίδι και το πέτυχε. Παρέσυρε τον Ατρόμητο σε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και ο Ατρόμητος «τσίμπησε». Η ομάδα της Βέροιας πίεζε ψηλά την αντίπαλη άμυνα κι επιπλέον έπαιζε ψηλά στην άμυνα της η οποία έφθανε μέχρι σχεδόν στο κέντρο.

Ο Ατρόμητος μπλέχθηκε σε αυτό το στυλ παιχνιδιού και πέταξε το πρώτο ημίχρονο. Όταν στην επανάληψη προσπάθησε λοιπόν να παίξει μπάλα, η Βέροια ακολούθησε το δεύτερο πλάνο της. Πολλές κλωτσιές για να σταματάει ο ρυθμός του παιχνιδιού, οι παίκτες έπεφταν κάτω για να κάνουν καθυστερήσεις, κέρδιζαν χρόνο με κάθε τρόπο κι έτσι δεν είδαμε καθόλου μπάλα.

Ήταν ένα παιχνίδι που έχει ήδη ξεχαστεί γιατί δεν ήταν παιχνίδι. Είναι ζήτημα αν στο β΄ ημίχρονο παίχθηκε μπάλα για περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά. Κακοποίηση ήταν με ευθύνη επαναλαμβάνουμε της Βέροιας που παγίδευσε όμως τον Ατρόμητο. Και με δεδομένο ότι Ούμπιντες και Γκαρσία δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα είδαμε αυτό που είδαμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το μικρό θαύμα που χτίζεται στο Νταμάρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας