Τελευταία ενημέρωση 10:49, 16 Απρ 2024

Η Κωνσταντίνα Μυλωνά στο Peristerisports

Κατηγορία Συνεντεύξεις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την φανέλα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου θα φορά τη φετινή σεζόν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Κωνσταντίνα Μυλωνά.

Η Κεντρική χαφ της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε στο peristerisports.gr για την απόφαση της να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «αστέρι», αλλά και για άλλα σημαντικά θέματα…

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μυλωνά:

-Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις για την ανανέωση του συμβολαίου σου με τον Ατρόμητο…

«Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω για τρίτη χρονιά στον Ατρόμητο. Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει από την ομάδα, είναι θετικές. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να παραμείνω. Ο Ατρόμητος κάνει μια προσπάθεια για να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν».

-Πως βλέπεις γενικότερα τον φετινό Ατρόμητο;

«Είναι από τις πρώτες ομάδες που έχει δημιουργήσει Ακαδημίες. Έφτασε η ώρα να ενσωματωθούν πιο γρήγορα παιδιά από τις Ακαδημίες. Η προσθήκη μικρών κοριτσιών στην ομάδα, είναι επιτακτική ανάγκη. Οι συγκεκριμένες παίκτριες που προστέθηκαν στην γυναικεία ομάδα, είναι δουλεμένες και έχουν όλες τις δυνατότητες για να την βοηθήσουν. Στην αρχή μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά στην συνέχεια θα ρολάρει η ομάδα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου;

«Θεωρώ πως ένα καλό ξεκίνημα και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, θα είναι επιτυχία για εμάς. Προτιμώ να μη λέω μεγάλα λόγια. Στόχος μας όπως προείπα είναι μια καλή πορεία. Ξεκινά μια σεζόν με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

-Θα ήθελα να μου πεις πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής Γυναικών…

«Πιστεύω ότι και φέτος θα έχουν ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Δύο με τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο και οι υπόλοιπες, θα παλέψουν για παραμονή. Μέσα σε αυτές είμαστε και εμείς. Ο Ατρόμητος  διαθέτει πολλές νέες κοπέλες αλλά μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δυο τρεις ομάδες θα κάνουν μια μικρή διαφορά, όπως προείπα. Όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο τυχερός θα μπορεί να παίρνει αποτελέσματα. Κάνουμε καινούρια προσπάθεια ξέροντας πως έχουμε πολλές νέες σε ηλικία παίκτριες, αλλά θα είμαστε αξιοπρεπείς. Δεν έχει γίνει ούτε καν η κλήρωση για να μπορώ να πω περισσότερα για το νέο πρωτάθλημα»

-Βλέπουμε πως το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι σε χαμηλό επίπεδο, σε αντίθεση με το εξωτερικό…

«Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα  στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου υπάγεται και το γυναικείο, οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, οι οποίες δεν επιτρέπουν την ανέλιξη και βελτίωση του. Η προώθηση είναι μικρή.  Θα μπορούσε να έχει καλύτερη εξέλιξη, όπως στο εξωτερικό. Οι συνθήκες είναι δύσκολες παντού και καλό θα ήταν να υπάρχει στήριξη και προώθηση. Αν η ανταπόκριση ήταν πιο ζεστή από τον κόσμο και τα ΜΜΕ περισσότερες αθλήτριες θα ασχολιόντουσαν με αυτό. Η ενημέρωση έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη για να υπάρχει  ευημερία στο σπορ. Στηριζόμαστε σε ελάχιστους ανθρώπους και δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγω της κρίσης και πολλοί χορηγοί. Είναι πολυέξοδα και δαπανηρά τα ταξίδια και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τους ανθρώπους που «τρέχουν» τις ομάδες, καθώς είναι πολλά τα έξοδα».

Τέλος, θα ήθελα να μου μιλήσεις για την προπονήτρια σου, την Καλομοίρα Κοντομίχη και την δουλειά που κάνει…

«Ήμασταν συμπαίκτριες στην Καλλιθέα και αυτή ασχολείται χρόνια με το γυναικείο ποδόσφαιρο. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι το πάθος της, η σχολαστικότητα της, αλλά και οι αρκετά καλά καλές σχέσεις που έχει μαζί μας, Μας βοηθά και αγαπάει αυτό που κάνει. Προσπαθεί να μας βελτιώνει, να μας βοηθήσει και να μα στηρίξει».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 17:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Αντώνης Ζαφειριάδης στο Peristerisports.gr »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας