Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Θα το επαναλάβει πολλές φορές»

Κατηγορία Ειρήνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σίγουρος για την κυριαρχία του αθλητή της Ειρήνης Περιστερίου, Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και τα επόμενα χρόνια εμφανίστηκε ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ρίο.

Αναλυτικά όσα είπε:


Για τον Βλάσση Μάρα: «Είμαι εδώ γιατί υπήρχε ο Βλάσσης σε όλη μου την επαγγελματική ζωή. Δεν τρέχει τίποτα που δεν πήγε καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις ολυμπιάδες, είναι μεγάλος αθλητής»

Για τον Λευτέρη Πετρούνια: «Συγχαρητήρια στον Λευτέρη. Έχει το χάρισμα. Έχει αρκετή αγάπη και στήριξη, αλλά δεν φτάνει αυτό. Πήρε την πρώτη θέση και φταίει το χάρισμα που έχει».

Για την φετινή κυριαρχία του Πετρούνια: «Ο Λευτέρης είναι ακόμα στην αρχή. Βρέθηκε στην καλύτερή του φάση στο Ρίο. Θέλω να πιστεύω πως, αν είναι υγιής και συνεχίσει να έχει στήριξη, θα επαναλάβει πολλές φορές το “3Χ3” που κατάφερε φέτος».

Για το ότι ήταν σίγουρο το μετάλλιο μόλις τελείωσε το πρόγραμμά του: «Το μόνο ορατό λάθος που έκανε ήταν λίγο πριν την έξοδο. Και είναι λογικό, γιατί χρειάζεται μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης. Του είχα πει πως τον αγώνα μπορεί να τον αρχίσει και να τον τελειώσει ο ίδιος και έτσι έγινε. Είναι ο μοναδικός αθλητής που έχει αγγίξει το 16.000. Δεν θα μπορούσε να τα φτάσει κανένας άλλος».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016 18:09