Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κορακάκη « Γκάλης της σκοποβολής»!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αν ο Νίκος Γκάλης έγινε η αφορμή  στη δεκαετία του ΄80 να μπουν χιλιάδες παιδιά στα κλειστά γήπεδα και να μυηθούν στο άθλημα του μπάσκετ έτσι και η χρυσή μας Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη θα γίνει η αφορμή για να ακολουθήσουν το δρόμο της πάρα πολλά παιδιά και να μυηθούν στο άθλημα της σκοποβολής.

Τι θέλει ένα παιδί; Ένα ερέθισμα θέλει!. Και το ερέθισμα αυτό το έδωσε η Άννα Κορακάκη. Και στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους.

Ειδικά σε παιδιά που δεν έχουν καταλήξει στον αθλητικό τους προσανατολισμό η σκοποβολή θα γίνει ένα άθλημα στο οποίο θα μπορέσουν να βρουν το δικό τους καταφύγιο και  γιατί όχι να ζήσουν το όνειρο τους, όπως το έζησε και το ζει η Κορακάκη.

Σκοπευτήρια υπάρχουν παντού, οι συνθήκες είναι δύσκολες αλλά αυτή η επιτυχία της Άννας θα γίνει αφορμή για να καλυτερέψουν οι εγκαταστάσεις και να βελτιωθούν οι σύλλογοι.

Οι δε σύλλογοι είναι εκείνοι που πρέπει τώρα να χαίρονται περισσότερο γιατί από τον Σεπτέμβριο που θα ξεκινήσει η νέα αθλητική χρονιά θα δουν τις εγγραφές νέων μελών να αυξάνονται. Και όλα αυτά τα οφείλουν στην Άννα Κορακάκη.

Σε αυτό το σπουδαίο κορίτσι που μαζί με τον πατέρα της Τάσο δεν το έβαλαν ποτέ κάτω. Άλλοι στη θέση τους να τα είχαν παρατήσει. Γιατί κανείς δεν βρέθηκε να τους βοηθήσει. Ότι πέτυχαν μόνοι τους, δική τους επιτυχία, κανείς άλλο δεν δικαιούται να πάρει μερίδιο.

Γειά σου λοιπόν Άννα Κορακάκη. Ο τίτλος «Ο Γκάλης της Σκοποβολής» σου ανήκει!.