Τελευταία ενημέρωση 06:13, 20 Απρ 2024

Σιράπογλου:«Η φετινή χρονιά συνέχεια της περσινής»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Χριστόφορος Σιράπογλου, ο περιφερειακός του Γ.Σ.Π. μιλάει  στο Peristerisports για την προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια:

 

«Πιστεύω η χρόνια που πέρασε ήταν απλά η συνέχεια της περσινής. Μια μεγάλη προσπάθεια από μεριάς προπονητή, εφόρων και παικτών που στο τέλος, παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια της σεζόν, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δυνατότητες για κάτι παραπάνω από αυτό που επιτεύχθηκε βέβαια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα , όπως λέει και μια ψυχή.

Ποτέ δεν σταματάς να προσπαθείς για το κάτι καλύτερο,  αλλιώς ούτε πέρσι ούτε φέτος θα γινόταν κάτι αξιόλογο. Δυο χρονιές στο Περιστέρι είχα την ευκαιρία να ζήσω ένα μοναδικό  συνδυασμό προπονητή (Αρσένης)-εφόρων (Μπάμπης, Γιάννης) που πραγματικά είναι πολύ σπάνιος για τα ελληνικά δεδομένα του αθλήματος. Πλήρης κάλυψη εντός κι εκτός νερού δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να κάνουν απλώς τα βασικά για να πετύχουν το στόχο τους.

Γι’ αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους για τις σπάνιες στιγμές που μου χαρίσανε αυτά τα δυο χρόνια,  αλλά βέβαια και τους συμπαίκτες μου που αποδείχθηκαν οι κατάλληλοι για να πετύχουμε το στόχο μας, δείχνοντας πάθος και μαχητικότητα.

Μπορεί να είμαι μικρός αλλά αυτή η λίγη εμπειρία που έχω μου δείχνει ότι αυτή η τεράστια προσπάθεια που γίνεται για το άθλημα στο Περιστέρι θα ανταμειφθεί σίγουρα στο μέλλον και το εύχομαι από καρδιάς»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πετρόχειλος:«Δεμένοι και εκτός νερού» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας