Τελευταία ενημέρωση 15:58, 07 Αυγ 2020

«Βάση κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της»

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.

«ΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ....στον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δυστυχώς δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Θα τοποθετηθούμε(προς το παρόν) σε κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν τις τελευταίες μέρες εντός του κύκλου του συλλόγου και τα οποία πρέπει να γνωρίζει ο καθένας ο οποίος αγαπάει ανιδιοτελώς αυτήν την ομάδα,από όπου και αν είναι από όποιο πόστο και αν την υπηρετεί ή την υπηρέτησε στο παρελθόν.

Ο λόγος που το κάνουμε δημόσια γίνεται για να γνωστοποιήσουμε κυρίως στους φιλάθλους/οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας,την σοβαρότητα της κατάστασης και σε καμία περίπτωση γιατί έχουμε κάποιο συμφέρουν ή θέλουμε να δημιουργήσουμε κλίμα.

Τις τελέυταίες 15 μέρες περίπου ο σύνδεσμος βρισκόταν σε συνεχή επαφή με την διοίκηση του συλλόγου με σκοπό να επιτευχθεί μία κίνηση απο κοινού,η οποία ΜΟΝΟ θετικά θα είχε σαν αποτέλεσμα,τόσο για την ομάδα και εμάς τους οργανωμένους,αλλά πολύ περισσότερο για την διοίκηση του Γ.Σ.Π.

Στο συγκεκριμένο σημείο ωφείλουμε να επισημάνουμε πως τόσο στις συναντήσεις όσο και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ο σύνδεσμος ήρθε σε επαφή αποκλειστικά και μόνο με τον κ.Πανταζόπουλο καθώς ο κ.Κότσης ο πρόεδρος της ομάδας ήταν συνεχώς πολυάσχολος,όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει σχεδόν όλη την χρονιά.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου ο σύνδεσμος αποφάσισε να κατέβει σε κουβέντα με την διοίκηση με σκοπό να προτείνει αλλά και να συμβάλει με κάθε μέσο στην επιστροφή ενός παίχτη πίσω ξανά στην ομάδα μας.

Αυτή η πρωτοβουλία επήλθε μετά από προχωρημένη και σοβαρή σκέψη αφενώς γιατί πρόκειται για μια κίνηση που κάνουμε για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία μας,αφετέρου διότι ο σύνδεσμος παραδοσιακά έχει σταθεί υπεύθυνος απέναντι στις πάγιες γραμμές που έχει θέσει και μια από αυτές είναι να μην παρεμβαίνει στα διοκητικά ζητήματα.

Όμως ο Νίκος Βούλγαρης δεν αποτελεί για εμάς ούτε έναν απλό παίχτη ούτε ένα ζήτημα που έχει να κάνει μόνο με την διοίκηση(η μήπως όχι τελικά?).Την συγκεκριμένη μέρα λοιπόν και αφού βρεθήκαμε στο χώρο του γηπέδου και με τον κ.Πανταζόπουλο και με τον κ.Κότση ο δεύτερος επέλεξε να αποχωρήσει πριν καν ξεκινήσει η κουβέντα ξεκαθαρίζοντάς μας έτσι ευθαρσώς την αντιληψή που έχει για τον σύνδεσμο αλλά και τα άτομα που τον εκπροσωπούν.

Αφού το προσπεράσαμε με τον ανάλογο "χαβαλέ" εξηγήσαμε στον πρώτο πως καθόμαστε εξαρχής σε ένα τραπέζι στο οποίο η ομάδα "μέτρησε" ακόμα έναν υποβιβασμό-ντροπή για την ιστορία της και πως ο κόσμος "βράζει".

Σε τέτοιες περίπτώσεις μία διοίκηση εκτός από το να ακούει,έχει το χρέος να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης,πράμα το οποίο επιφυλασόμαστε να επιβεβαιώσουμε καθώς οι εξελίξεις μάλλον μας διακαιώνουν.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε πως η απομάκρυνση του Νίκου από την ομάδα ήταν τραγικό λάθος,τόσο γιατί οι αγωνιστικές του επιδόσεις δεν καλύφθηκαν ποτέ από καμία μεταγραφή που έκανε η διοίκηση στην θέση του,αλλά πολύ περισσότερο διότι ηθικά δεν ΔΙΩΧΝΕΙΣ έναν παίχτη όταν τραυματίζεται.

Αυτή και μόνο η κίνηση αποδεικνύει πόσο ψυχρή είναι η διαχείρηση της διοίκησης του κ.Κότση γεγονός που μας φέρνει εξαρχής αντιμέτωπους με το πως προσεγγίζουμε εμείς το σύλλογο,δηλαδή ρομαντικά.

Αυτή η υπεροψία όμως συμπληρώνεται ακόμα από ένα σωρό γεγονότα τα οποία όμως δεν είναι της παρούσης,ωστόσο θα αναφερθούμε στο μέλλον.Θεωρήσαμε σωστό και προτείναμε την επιστροφή του συγκεκριμένου αθλητή για πολλούς και διάφορους λόγους πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που κατεξαίρεση στην συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα...

Ο συγκεκριμένος παίχτης εκδήλωσε την επιθυμία/όνειρό του να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γεγονός που αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς καθώς δεν υπήρξε ποτέ και κανείς που να ζήτησε κάτι τετοιο στην ιστορία του συλλόγου.

Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα εξ αιτίας του,έτσι διευκρινίζουμε πως ότι κίνηση έγινε,έγινε αποκλειστικά από εμάς λόγω την συμπάθειας και του σεβασμού που δείχνουμε προς το πρόσωπό του.

Είναι γνωστό πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποτελεί σημαία για την ομάδα όχι για τους τίτλους και τις διακρίσεις,ούτε για τις κατηγορίες στις οποίες αγωνίστικε όσο ήταν στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αλλά κυρίως για αυτό που δεν κατάφερε κανένας αθλητής που πέρασε αυτά τα τελευταία χρόνια που η ομάδα βρίσκεται μακρυά απο την κατηγορία που της αναλογεί,πέρα από τις παλίες ένδοξες μέρες,πέρα από τις επιτυχίες αλλά στα δύσκολα , εκεί που πραγματικά φαίνεται ποιος αγαπάει και πονάει το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Ήταν ο άνθρωπος που στο "παγωμένο" Μαζαράκη έφερε τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα,ήταν αυτός που ακόμα και αν η ομάδα έχανε είχε το σθένος και την ευθύνη σαν γνήσιος αρχηγός να έρχετε με το κεφάλι ψηλά πάλι κοντά στον κόσμο,ήταν αυτός που ακόμα και με τις πατερίτσες ανέβαινε ένα ολόκληρο διάζωμα για να αγκαλιάσει τους οπαδούς όχι σαν ένας γλίτσας λαικιστής αλλά σαν ένας από εμάς που είχε ανάγκη να το γιορτάσει με τις νίκες αλλά και να πονέσει με τις ήττες της ομάδας,ο Νίκος ήταν αυτός που όταν μας έριχνε με την περσινή του ομάδα κλείστηκε στα αποδυτήρια και έκλαιγε σε αντίθεση με κάποιους δικούς μας παίχτες που απλά δεν ενοχλήθηκαν και πολύ.

Δεν έχει καμία σημασία να αναφερθούμε σε τίποτα παραπάνω καθώς το ζήτημα είναι αλλού και όχι στον Νίκο ο οποίος αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας,το οποίο παραπετάται στην γωνία μαζί με άλλα πολλά ως συνήθως...

Καθώς ολοκληρώσαμε την συγκεκριμένη κουβέντα και αφού γίναμε απόλυτως κατανοητοί, αποχωρήσαμε με την πεποίθηση πως η απάντηση που δεσμέυτηκαν να μας δώσουν εως την επόμενη μέρα το απόγευμα(Κυριακή) θα ήταν θετική,καθώς κανένα επιχείρημα δεν διατυπώθηκε για το αντίθετο όσο και αν ο κ.Πανταζόπουλος φαινόταν να δυσκολεύεται...και να αφήνει στον αέρα την υπόνια ότι η υπόθεση του Νίκου δεν είναι και τόσο απλή.

Γιατί όμως δεν είναι τόσο απλή? Ποίος είναι πραγματικά αυτός που κολύεται και δεν πραγματοποιείται μια ιστορική κίνηση που πολλοί σύλλογοι θα ήθελαν να συμβεί στην ομάδα τους?

Σίγουρα δεν ήταν οικονομικής φύσης,γεγονός που παραδέχτηκε και ο κ.Πανταζόπουλος καθώς ο Νίκος θα ερχόταν με το ελάχιστο ποσό/συμβολικό αλλά και επειδή ο σύνδεσμος δεσμεύτηκε να ενισχύσει για αρχή με το ποσό των 2000 ευρώ μέσα από μια αναλυτική λίστα 100 ατόμων.

Προφανώς όμως και δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τον πραγματικό λόγο γιατί όσο "εξαφανισμένοι" είναι κάποιοι από την διοίκηση(εκεί που θέλουν) άλλο τόσο εξαφανισμένοι ήταν και την Κυριακή που περιμέναμε την απάντηση αλλά και την Δευτερα όπου επικοινωνήαμε εμείς μαζί τους για να δούμε μέχρι ποιο σημείο θα φτάσει η άγνοια τους για τον κόσμο της ομάδας και ειδικότερα για το πιο συμπαγές και δυνατό κομμάτι της κερκίδας.

Είναι περιτό να αναφερθούμε στο ότι δεν πήραμε καμία απάντηση παρά μασημένα και μόνο λόγια...Ζήτησαν ξανά χρόνο και τους τον δώσαμε εκ νέου μέχρι την Τρίτη το απόγευμα όπου και μας έγινε αντιληπτό το γεγονός πως ο Νίκος δεν μπορεί να έρθει στην ομάδα με το "φοβερό" επιχείρημα πως όπως αυτοί δεν μας λένε τι συνθήματα θα φωνάξουμε στην κερκίδα έτσι και εμείς δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι τέτοιο από αυτούς.

Μπήκανε οι γραμμές και τα όρια λοιπόν...ξεκάθαρα και ψυχρά!!!Δεν μπορούμε να πούμε,ούτε να αποδείξουμε με βεβαιότητα πως υπάρχει προκατάληψη και αντιπάθεια προς τον κόσμο της ομάδας,αλλά μπορούμε να υποστηρίξουμε και με επιχειρήματα πλέον πως δεν μας υπολογίζουν η μας θεωρούν δεδομένους.

Ο κ.Κότσης και η υπόλοιπη διοίκηση δεν λάβανε υπόψην τους την βάση της ομάδας δηλαδή τον κόσμο της απαξιώνοντας με αυτόν τον τρόπο έτσι τον ίδιο το σύλλογο καθώς αγνοούν πως η ομάδα αυτή γεννήθηκε από τον ίδιο το κοσμο της και αυτό τα λέει όλα!!!

Υγ1:Νικόλα είσαι ένας από εμάς και για εμάς είναι σαν να είσαι εδώ...Όπως μας ζήτησες έτσι και θα κάνουμε,ο σύλλογος μας χρειάζεται και εμείς θα μαστε πάντα εκεί να υπερασπιζόμαστε την ιστορία του αλλά και να προστατεύουμε όλες τις αξίες που πρεσβέυει αυτός.

Υγ2:Ανοχή,κατανόηση και "πλάτες" από εμάς τέλος,θα σας έχουμε στην τσίτα...Η ιστορία του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και η φανέλα αυτής της ομάδας είναι πολύ βαριά.Όσον αφορά για κάτι παραιτήσεις που ανεφέρθηκαν,δηλώνουμε ξεκάθαρα πως ποτέ στην 36χρονη ιστορία μας δεν παραβήκαμε τους οπαδικούς κώδικες που έχουμε θέσει,ένας από αυτούς είναι να μην μπλεκόμαστε με τα διοικητικά,εαν κάποιος νοιώθει "κάπως" για την όλη διάσταση που πήρε αυτό το θέμα καλά θα κάνει να αναλογιστεί τις πραγματικές του ευθύνες ,τις οποίες προσπερνά εντέχνως και οι οποίες έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την οργάνωση της ομάδας αλλά και το υποβιβασμό αυτής στην β κατηγορία!

Υγ3:Το ζήτημα έχει πάρει μεγάλη έκταση και έχει συζητηθεί στους κύκλους του αθλήματος γενικότερα παρόλο που προσπαθείτε να το κουκουλώσετε,ανοίχτε τα μάτια σας,ξεβουλώστε τα αυτιά σας και δείτε τι λένε γύρω σας...πολλοί θα παρακαλούσαν για κάτι τέτοιο,εσείς όχι!

Υγ4:Οποιοσδήποτε αμφισβητεί έστω και στο ελάχιστο κάποιο απο τα λεγόμενα μας, είμαστε στην διαθεσή του ανά πάσα στιγμή να το υποστηρίξουμε με στοιχεία,μηνύματα κτλ ακόμα και δημόσια.

Θα επανέλθουμε δημόσια για το πως θα χειριστούμε την κατάσταση από εδώ και πέρα για την φετινή αγωνιστική σεζόν..!!»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 23:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Κατηφορίζουμε στο γήπεδο» »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Αύριο το πρώτο τεστ!

Αύριο το πρώτο τεστ!

07 Αυγ 2020 Άγιος Ιερόθεος

Η τερματοφυλακάρα γύρισε πίσω!

Η τερματοφυλακάρα γύρισε πίσω!

06 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Κινείται για Γιαννιώτη

Κινείται για Γιαννιώτη

05 Αυγ 2020 Ατρόμητος

Ξεκίνησε η προετοιμασία!

Ξεκίνησε η προετοιμασία!

05 Αυγ 2020 Ιπποκράτης

Φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Φιλικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

05 Αυγ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας