Τελευταία ενημέρωση 06:31, 19 Απρ 2024

Σκαρπέλης:«Νιώσαμε ασφάλεια και δικαιωθήκαμε»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο αρχηγός της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης , ο αμυντικός Αντώνης Σκαρπέλης πήρε την δική του σειρά στο αφιέρωμα που κάνει το Peristerisports στους πρωταγωνιστές της Α2!

 

 «Θα ξεκινήσω  λέγοντας ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους συμπαίκτες  μου και τον Αρσένη για το στόχο που είχαμε και πετύχαμε ,  η ομάδα να παραμείνει στην Α2 κατηγορία!

Έπειτα θα ήθελα ευχαριστήσω τους εφόρους μας κ. Φέγγο , Παπασπηλίου και Λόη που με το μεράκι και την εργατικότητα τους κατάφεραν να μην λείπει τίποτα από το Περιστέρι σε όλους τους τομείς και να είναι ένας υγιής Σύλλογος.

Είναι σημαντικό να νιώθει ασφάλεια ο αθλητής. Γι' αυτό και εμείς δικαιωθήκαμε. Ασφάλεια και σε τεχνική κάλυψη (που την είχαμε και με το παραπάνω από τον Αρσένη) αλλά και σε ότι είχε σχέση με την υποστήριξη. Στο Περιστέρι δεν χρειάστηκε ποτέ να τρέξουμε για κάτι πέρα από την προπόνησή μας.  

Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος η ομάδα κατάφερε να δεθεί και υπό τις οδηγίες του Αρσένη και με το πάθος που δείξαμε στα play  out καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας.! Εύχομαι η καλή δουλειά  που γίνεται στο Γ.Σ.Π  να συνεχιστεί και η ομάδα να ανέβει ακόμα πιο ψηλά! Το Περιστέρι αξίζει τα καλύτερα ... και θα φροντίσουμε όλοι να τα έχει!».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 22:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η καμπάνια στις Ακαδημίες του γυναικείου Πόλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας