Τελευταία ενημέρωση 06:08, 09 Δεκ 2019

Το σπάνιο παιδί που λέγεται «Ούμπι»

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα του Χαβιέρ Ούμπιντες είναι γνωστά. Τον ξέρει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, τον απολαμβάνουν εδώ κι ενάμισυ χρόνο οι φίλαθλοι του Ατρόμητου.

Αλλά και το ήθος του φαίνεται. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σοφία για να καταλάβει κανείς ότι είναι εξαιρετικός σε ήθος, ένας άνθρωπος με παιδεία. Η χαρά ενός προπονητή είναι να έχει παίκτη τον Ούμπιντες. Μεγάλη δουλειά. Να έχεις έναν τέτοιο παιχταρά και συνάμα άψογο επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο.

Παντρεύτηκε μικρός ο Ούμπι στα 20 και κάτι του και τώρα που είναι 32 ετών έχει δύο παιδιά. Μας τιμά γιατί ενώ θα μπορούσε να στείλει τα παιδιά του σε αγγλικό σχολείο, τα στέλνει σε ελληνικό. Να μάθουν την ελληνική παιδεία. Γι’ αυτό και ο μικρός του γιος πολλές φορές έχει κληθεί να κάνει τον διερμηνέα στο μπαμπά. Τι άλλο να πει κανείς για τον Ούμπιντες; Μακάρι να τον κρατήσουμε εδώ στο Περιστέρι. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση θα ξεκινήσει τις επαφές για την ανανέωση γνωρίζοντας ότι το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Και ποιος δεν θέλει τέτοιο παιχταρά και δεν είναι κατ’ ανάγκη μόνο από τον εσωτερικό χώρο αλλά και από το εξωτερικό.

Το συν για τον Ατρόμητο είναι ότι και ο Ούμπιντες δείχνει διάθεση να μείνει γιατί του αρέσει το περιβάλλον της ομάδας, του αρέσει η αγάπη που τον έχουν περιβάλλει όλοι, διοίκηση και φίλαθλοι. Η οικογένεια του είναι ευχαριστημένη γιατί λοιπόν να μην κρατήσουμε αυτόν τον παιχταρά μέχρι τα βαθιά του ποδοσφαιρικά γεράματα; Τέτοια σπάνια ποδοσφαιρικά διαμάντια πρέπει να τα κρατάς για πάντα!.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 09:47
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τον παρέσυρε κι εκείνος «τσίμπησε» »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Βέλλιος: «Είναι κρίμα…»

Βέλλιος: «Είναι κρίμα…»

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Στη βρύση (για 3η φορά) αλλά πάλι δεν ήπιε νερό!
Το pre-game Ατρόμητος - Άρης!

Το pre-game Ατρόμητος - Άρης!

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

H K15 έχασε το ντέρμπι με buzzer beater!

H K15 έχασε το ντέρμπι με buzzer be…

08 Δεκ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πήρε βαθμό στον Ταύρο με 1-1

Πήρε βαθμό στον Ταύρο με 1-1

08 Δεκ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Του έβαλε φρένο η Λαύρα!

Του έβαλε φρένο η Λαύρα!

08 Δεκ 2019 Φοίνικας

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας