Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Κέρδος για το Περιστέρι αλλά και για το άθλημα ένας πρωταγωνιστής Γ.Σ.Π."

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ένας ακόμα περιφερειακός , ο Μάρκελλος Κολλάρος μιλά για αυτά που έζησε φέτος στην υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
"Ήταν μια δύσκολη χρονιά η οποία είχε αίσιο τέλος και κράταγε το κερασάκι για την τούρτα στο τέλος! Όλα τα παιδιά δείξανε χαρακτήρα και στηρίξανε ο ένας τον άλλον , δοθήκαν ρόλοι και ο καθένας ήξερε το σκοπό του . Μέσα στην φετινή χρονιά έζησα απίστευτες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να σου προσφέρει! Στιγμές που νοιώθω ότι με έκαναν καλύτερο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο . Είναι σημαντικό να έχεις συμπαίκτες και να τους θεωρείς οικογένεια σου.
 
Έτσι έγινε και φέτος στο Περιστέρι . Ο coach μας Αρσένης Μαρούλης κατάφερε να μας κάνει οικογένεια και όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ξέραμε πως αυτό ήταν το σωστό και πως μόνο έτσι θα ήμασταν ικανοποιημένοι . Θέλω από πλευράς μου να ευχαριστήσω πρώτα τους συμπαίκτες μου ... ΟΛΟΥΣ ... από τον πιο μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο , τον προπονητή μας ο οποίος κατάφερε μέσα σε μια χρονιά να μαζέψει ένα σύνολο διάσπαρτων παικτών και να καταφέρει να το φτάσει να παίζει ωραίο πόλο.
 
Επίσης να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Κλεωνακο και τον Βασίλη Καμάρη που με τις οδηγίες και την υποστήριξή τους, συντέλεσαν και αυτοί σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο Περιστέρι. Τους εφόρους που με την αγάπη που έχουν για την ΓΣΠάρα αλλά και για το πόλο, βοήθησαν στο μέγιστο να μην λείψει τίποτα << οι αφανείς ήρωες>> Γιάννης Φέγγος , Μπάμπης Παπαηλιού , Βασιλης Λόης. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και όποιο μικρό ή μεγάλο εμπόδιο μπαίνει να αντιμετωπίζεται ! Αυτό το υγιές σωματείο, ο Γ.Σ.Π. να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική Υδατοσφαίριση ! Σίγουρα θα είναι κέρδος και για την πόλη μας αλλά και για το άθλημα!
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 17:35