Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΓΣΠ «το παλεύει» ακόμη για την Α2!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δεν χρειάζεται ούτε να ξέρεις, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις κανέναν!. Ένα πράγμα χρειάζεται. Να μπορείς να «διαβάσεις» πίσω από κάποιες πράξεις ακόμη και πίσω από κάποιες σιωπές.

Τον «μάγο» δεν τον κάνω και δεν έχω καμία πρόθεση να τον κάνω. Είμαι όμως 100% βέβαιος ότι η διοίκηση του ΓΣΠ το επεξεργάζεται ακόμη, το έχει στο μυαλό της, το προσπαθεί με κάθε τρόπο. Και καλά κάνει!

Ποιο; Να παίξει η ομάδα στην Α2 κατηγορία στη νέα περίοδο και όχι στη Β’ Εθνική. Από την στιγμή που χάλασε η συμφωνία με τον Λεβαδειακό (καλά αυτοί μας έριξαν και μετά πήγαν και πούλησαν το ΑΦΜ τους;), θεωρώ ότι ο ΓΣΠ στράφηκε και σε άλλες κατευθύνσεις. Διαβάζουμε εξάλλου σενάρια για αύξηση των ομάδων της Α2 από τη νέα περίοδο.

Τι με κάνει λοιπόν να πιστεύω ότι δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη τη μάχη; Δύο πράγματα:

Α) Η σιωπή που υπάρχει και η αποφυγή της λέξης «Β’ Εθνική» από κάθε επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Άμα ανατρέξετε σε όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και στις επίσημες αναφορές του συλλόγου, πουθενά δεν θα βρείτε, πουθενά δεν θα διαβάσετε τη λέξη «Β’ Εθνική. Την κατηγορία που βάσει της περσινής χρονιάς πρέπει να παίξουμε. Αυτή η σιωπή κατ΄εμέ είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη.

Β) Οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις που έχουν γίνει. Χωρίς να είμαι απόλυτος γνώστης τν δύο κατηγοριών, η πεποίθηση μου είναι ότι η ενίσχυση της ομάδας είναι με φόντο την Α2 και όχι την Β’ Εθνική. Αυτή τη διαίσθηση που δίνουν. Πολύ καλές κινήσεις, πολύ καλύτερες από πέρσι αν και βέβαια πέρσι έγινε ένας μπερδεμένος σχεδιασμός γιατί η άνοδος στην Α2 έγινε την τελευταία στιγμή. Τώρα νομίζω και μακάρι να είναι έτσι ότι το σκεπτικό της ομάδας δεν είναι μπερδεμένο αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένο.

Σε κάθε περίπτωση ας περιμένουμε. Σε κάθε περίπτωση ας δούμε πάλι τον ΓΣΠ μας πάλι στην Α2 κατηγορία και ας είναι μέσω αύξησης ομάδων ή κάτι άλλο. Δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Μακάρι οι προσπάθειες της διοίκησης να ευοδωθούν γιατί κακά τα ψέματα: Η Β’ Εθνική και δεν μας ταιριάζει και δεν αντέχεται!

                                         Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2016 10:53