Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουκουμάκης: "Αξίζει να δούμε τον ΓΣΠ στην Α1"

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Ο Κωνσταντίνος Κουκουμάκης , ο περιφερειακός του Αρσένη Μαρούλη στην Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣΠ μιλά για την μεγάλη επιτυχία του Γ.Σ.Π. να μείνει στην Α2.
 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
«Όταν πετυχαίνεις ένα στόχο, όσο εύκολος ή δύσκολος και αν είναι, αποτελεί επιτυχία! Aμέσως σε κάνει να θέσεις υψηλοτέρους. Και αυτό οι άνθρωποι του Περιστερίου το ξέρουν καλά.
Έπειτα από μια χρονιά που πέτυχαμε το στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην Α2 κατηγορία, θα ήθελα να συγχαρώ παίκτες, προπονητές και εφόρους για την άριστη και συνεχή δουλειά που γίνεται στο κολυμβητήριο. Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μου, που με την προσπάθεια και τις θυσίες που έκαναν όλη την χρονιά καταφέραμε να πέτυχουμε το στόχο μας και να βάλουμε την σφραγίδα πως το Περιστέρι είναι πλέον ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.
 
Εκτός από την σκληρή δουλειά αυτό που ξεχώρισε ήταν το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Είμασταν "οικογένεια" εκτός νερού και αυτό το βγάλαμε στο παιχνίδι μας. Όταν παίζει ο ένας για τον άλλο δύσκολα καταφέρνεις να χάσεις και αυτό πιστεύω το πέτυχαμε αν και είμασταν νέα ομάδα που είχε πολλές μεταγραφές.
 
Άλλο ένα, μεγαλύτερο, μπράβο αξίζουν οι έφοροι της ομάδας. Αυτοί οι αφανείς ήρωες που βρισκόντουσαν εκεί για ότι χρειαζόταν και ασχολούνταν με πολύ διάθεση μεράκι και αγάπη , τόσο για το άθλημα όσο και για την ομάδα. Έκαναν την διαφορά σε πολλά σημεία, ασχέτως που δεν φάνηκαν πουθενά.
Τελευταίο, και καλύτερο, θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας Αρσένη Μαρούλη. Συγχαρητήρια γιατί πηρέ μια καινούρια ομάδα, με ξεχωριστούς χαρακτήρες, διαφορετικές νοοτροπίες και προπαντός νεαρή ομάδα στο σύνολό της και κατάφερε να την ομογεννοποιήσει και να την φτάσει εκεί που έφτασε.
Και πιστεύω ότι θα την φτάσει ακόμα ψηλότερα γιατί είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει χωρίς να επαναπαύεται και χωρίς να αρέσκεται στο μέτριο. Και τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να μπω στην ομάδα χωρίς να βρίσκομαι όλο το χρόνο εκεί, λόγω σπουδών. Πράγμα που άλλοι προπονητές φοβήθηκαν...εκείνος όμως το ρίσκαρε και με εμπιστεύτηκε όσο κανένας.
Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μια ευχή... η ΓΣΠάρα συνεχώς να εξελίσσεται, να προοδεύει και κάποια στιγμή να φτάσει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γιατί το αξίζει. Το οφείλει στο κόσμο της, στο Περιστέρι, στους γονείς και στα παιδιά που την αγαπάνε όσο τίποτα!!!!»
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 21:12