Τελευταία ενημέρωση 07:14, 25 Σεπ 2020

Κυπραίος:«Όνειρο μου η ΓΣΠάρα στην Α1»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Δήμος Κυπραίος είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ , ο οποίος στα 36 χρόνια του, μέσα σε δύο χρονιές έζησε και την άνοδο στην Α2 αλλά και την παραμονή στην κατηγορία φέτος. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός του Αρσένη Μαρούλη σε μια κατάθεση ψυχής  στο Peristerisports δήλωσε τα εξής:

 «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Αρσένη και σε όλους τους συναθλητές μου. Εγώ που είχα την τύχη να ζήσω και τις δύο τελευταίες χρονιές σαν προσπάθεια , γνωρίζω ότι αυτά που έγινα μέσα σε δύο χρόνια στο Περιστέρι δεν μπορούν να γίνουν εύκολα πουθενά. Έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε ένα ιδιαίτερο ύφος σαν προσπάθεια και αυτό δίνει ρυθμό σε κάθε νέο παίκτη που μπαίνει στη δική μας πισίνα . Από τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή στις ακαδημίες μας μέχρι και τον αθλητή της ανδρικής στην Α2... Πιστέψαμε όλοι στο όραμα του Restart και μας βγαίνει...

 Τίποτα δεν ήρθε από μόνο του και τίποτα δεν ήταν εύκολο. Η ομάδα ήταν πολύ νεανική και ο Αρσένης είχε να παλέψει όλη την χρονιά με αθλητές διαφορετικής νοοτροπίας και εμπειρίας. Τα κατάφερε όμως και ίσως αυτό ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία του. Από την άλλη , όλη η ομάδα ήθελε να μείνουμε στην Α2 και αυτό φάνηκε στα τελευταία 3 παιχνίδια της Κρήτης!  Το είπα και στο παρελθόν ότι το Περιστέρι είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Ξέρεις, όταν φτάνεις στην Δύση της καριέρας σου σαν αθλητής , πιστεύω ότι ζητάς περισσότερο να έχεις μία ποιότητα στην ζωή σου μέσα στην πισίνα. Αυτό λοιπόν το έχουμε στο μέγιστο βαθμό στο Περιστέρι!

 Έχουμε 3 εφόρους, οι οποίοι επί 24ώρου βάσεως – και το εννοώ – βρίσκονται standby  για να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας αλλά και για να ασχοληθούν με τα μεμονωμένα προβλήματα του καθενός μας. Δεν τους ακούσαμε ποτέ να βαρυγκωμούν ...ούτε να χάνουν το χαμόγελό τους , ακόμα και στα δύσκολα.  Η κερκίδα μας φέτος διπλασιάστηκε , ο κόσμος ακολούθησε την ομάδα και στην Πάτρα και στην Χαλκίδα και στην Λάρισα. Όταν βλέπεις οικογένειες να μπαίνουν στο πούλμαν για να έρθουν να δουν τον αγώνα στην Λάρισα , το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους τιμήσεις με την προσπάθεια σου. Και αυτό κάναμε σταδιακά...ανεβάζαμε τον πήχη στην απόδοσή μας . Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ ... ήταν ο όγδοος παίκτης μας!

 Σαν χαρακτήρας είμαι εκρηκτικός ... και στην ζωή μου αλλά και στο παιχνίδι  μου. Φέτος ίσως να στεναχώρησα κάποιες στιγμές κάποιους συναθλητές μου , ακόμα και τον Αρσένη. Το έκανα όμως με αγάπη για το Water Polo στο Περιστέρι και χωρίς σκοπιμότητα. Την ομάδα μου την αγαπάω και την στηρίζω. Οι συμπαίκτες μου ήταν και θα είναι κομμάτι της ζωής μου στην πισίνα του Περιστερίου».

Και κατέληξε λέγοντας: « Εύχομαι για τον Γ.Σ.Π. η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη , με την ομάδα να παίζει στα Play Off και το όνειρό μας να δούμε την ΓΣΠάρα στην Α1 να γίνει πραγματικότητα σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης.

 Ευχαριστώ τον Αρσένη για την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τους συναθλητές μου που με στήριξαν σε όλη την φετινή διαδρομή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στιγμές χαλάρωσης για τους Άνδρες του ΓΣΠ »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας