Τελευταία ενημέρωση 11:11, 26 Φεβ 2020

Τίτλος τιμής καλύτερος και από την παραμονή!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αν η παραμονή του πόλο του ΓΣΠ στην Α2 μας ικανοποίησε μια φορά, σίγουρα η παραδοχή ενός παίκτη από «αντίπαλη» ομάδα ότι οι διοικούντες του τμήματος αποτελούν ένα παράδειγμα προς μίμηση μας ικανοποιεί διπλά!

Ο πολίστας του Ηρακλή Δημήτρης Πισσίας σε συνέντευξη του στο pisinanet αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του όλη τη χρονιά, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος που υπήρξε συμπαίκτης των παικτών του «Γηραιού», ενώ  εδώ εμείς στεκόμαστε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους διοικούντες τον ΓΣ Περιστερίου, ευχαριστώντας τους για την βοήθεια που προσέφεραν στους παίκτες της ομάδας του.

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής« Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες του ΓΣ Περιστεριού για την αμέριστη συμπαράσταση τους προς την ομάδα μου. Αποτελούν παράδειγμα που δυστυχώς τείνει να εξαλειφθεί από το χώρο μας».

Ένας τίτλος τιμής καλύτερος ίσως και από μια παραμονή για τον σύλλογο και την πόλη μας γιατί είναι λόγια που βγαίνουν από το στόμα ενός πολύπειρου αθλητή και αντιπάλου μέσα στις πισίνες!.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016 01:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin για το Πόλο:«Μπράβο μάγκες» »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας