Τελευταία ενημέρωση 17:03, 24 Απρ 2024

Η ΠΟΑΛ κατέκτησε το καλοκαιρινό τουρνουά!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mήνυμα με πολλούς αποδέκτες από την ΠΟΑΛ ενόψει της νέας χρονιάς καθώς κατέκτησε πανηγυρικά το καλοκαιρινό τουρνουά του Δήμου Περιστερίου.

Η ομάδα του Πάνου Παπαχρήστου αποδίδοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο κέρδισε στον τελικό τον Όλυμπο με σκορ 12-2 δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17.

Από δύο γκολ πέτυχαν οι Νίκος Αναγνωστόπουλος, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Κέβιν και από ένα οι Χρήστος Αναγνωστόπουλος,  Ρούμπεν, Μαντινιώτης, Δημητρίου, Κόκκαλης, Μαρουλής.

Δοκάρι είχαν ο Κέβιν, ο Μαντινιώτης και ο Μαρουλής.

Το κύπελλο παρέδωσε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Γιάννης Δημακόπουλος και το παρέλαβε ο αρχηγός Νίκος Μήτσης.

Για την προσφορά του στον σύλλογο τιμήθηκε από τον πρόεδρο Θόδωρο Δανίκα ο προπονητής της ΠΟΑΛ Πάνος Παπαχρήστου (φωτό) ο οποίος είπε τα εξής: «Το πεπρωμένο αυτής της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί. Κάναμε καλό τουρνουά με ωραίο ποδόσφαιρο και αποκορύφωμα τον τελικό. Προσωπικά ούτε κι εγώ περίμενα τόσο καλό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους περιμένω στις 28 Αυγούστου για να ετοιμάσουμε την ομάδα για τη νέα περίοδο».

Η σύνθεση της ΠΟΑΛ: ΣΟΥΡΣΟΣ ΤΑΣΟΣ , ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,ΜΗΤΣΗΣ,ΜΑΜΑΛΗΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΤΙΝΙΩΤΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΥΜΠΕΝ, ΝΑΣΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ,ΚΕΒΙΝ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 17:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ταξιάρχης πυροδοτεί «βόμβα» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας