Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Θα παραμείνουμε στην Α2"

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σίγουρος ότι ο ΓΣΠ στο Πόλο θα παραμείνει στην Α2, εμφανίστηκε ο Γιάννης Φέγγος με ανάρτηση του στο Facebook.

H ανάρτηση:

Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που πρέπει για το ανδρικό μας τμήμα... Είμαι σίγουρος! Μία προσπάθεια κρίνεται πετυχημένη από το αποτέλεσμα και από αυτό θα κριθούμε και όλοι εμείς που διαχειριστήκαμε και αυτή την χρονιά το τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης.
Μετά από 8 και πλέον ενεργά χρόνια στο άθλημα τολμώ να πω ότι και η διαδρομή έχει αντίστοιχη αξία. Θα ήθελα πριν τους αγώνες της Κρήτης - ήταν μία σημαντική ανάγκη για εμένα να γράψω δύο λόγια πριν πάμε στο Ηράκλειο - να πω στους προπονητές μας και στους αθλητές μας, ότι είμαι περήφανος για όλη την φετινή τους προσπάθεια και για την ποιότητα τους τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο!
Για εμάς που δεν ασχοληθήκαμε ποτέ σαν αθλητές του Water Polo , ήταν τιμή μας που μας έκαναν ένα πραγματικό κομμάτι της αγωνιστικής τους προσπάθειας ! Μας επέτρεψαν να παίξουμε και εμείς μαζί τους ...και στις προπονήσεις αλλά και στους επίσημους αγώνες!
Μάγκες η Α2 είναι δικιά μας ... δεν γίνεται αλλιώς ... είμαστε τρελοί και πλέον είμαστε πολλοί ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Γιάννης Φέγγος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016 17:01