Τελευταία ενημέρωση 11:28, 20 Μαρ 2019

Ευχαριστεί τον Δήμο η Αυτοάμυνα Περιστερίου

Κατηγορία Αυτοάμυνα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Περιστερίου, εξέδωσε η Αυτοάμυνα Περιστερίου.

 

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του Α.Σ ΄΄ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ΄΄ ευχαριστεί θερμά:

Το Δήμο Περιστερίου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ Ανδρέα ,τον Αντιδήμαρχο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟ Αναστάσιο,τον Πρόεδρο ΔΕΠΑΔΠ κ. ΚΑΛΙΑΦΑ Τάσο και τον Πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ κ. ΧΙΩΤΗ Δημήτριο, που παραβρέθηκαν και στήριξαν την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωσή μας.

Τους Δασκάλους κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Παναγιώτη 8 νταν,τον κ. ΜΑΓΑΛΙΟ Παναγιώτη 7 νταν, την κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Βασιλική 5 νταν,τον κ.ΜΑΥΡΙΚΟ Γεώργιο 5 νταν, τον κ. ΓΡΙΒΑ Χρήστο 4 νταν και την κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Άντα 4 νταν, που για άλλη μια χρονιά βοήθησαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας, που και φέτος
μας εντυπωσίασαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας τεχνικές υψηλού επιπέδου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν κι οι μικροί μας αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν εξετάσεις προαγωγής ζωνών και εκτέθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό. Τις μαύρες ζώνες του συλλόγου μας για την τέλεια επίδειξη που μας παρουσίασαν.

Τους γονείς που για ακόμη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, για την αγάπη και την στήριξη τους που έμπρακτα μας έδειξαν, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Την δασκάλα του συλλόγου μας, ΛΙΑΤΟΥ Μαρία, η οποία με περίσσια υπομονή και αγάπη, πάντα χαμογελαστή και έχοντας τον καλό λόγο για όλους, προσπαθεί για την καλύτερη προετοιμασία των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών μας.

Τον δάσκαλό μας, ΜΟΤΣΑΚΟ Παναγιώτη, ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς με πολύ ζήλο και αγάπη ασχολήθηκε με την διδασκαλία των αθλητών μας, με σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, προσπαθώντας παράλληλα να τους εμπνεύσει να ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές τις προσωπικότητάς τους , αλλά και τις αξίες που διέπουν την φιλοσοφία του ΤAEKWONDO.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

&

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


Με πολύ εκτίμηση & αγάπη
το Δ.Σ. του συλλόγου μας"

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Έχασε τη νίκη στο 89'!

Έχασε τη νίκη στο 89'!

19 Μαρ 2019 Ένωση Περιστερίου

Μοιρασιά με Αναγέννηση (1-1)

Μοιρασιά με Αναγέννηση (1-1)

19 Μαρ 2019 Ιπποκράτης

Βαριά ήττα στο Καλαμάκι

Βαριά ήττα στο Καλαμάκι

19 Μαρ 2019 Απόλλων

Σπουδαίο διπλό στο Μπραχάμι!
Πέφτει η αυλαία στις Γυναίκες!

Πέφτει η αυλαία στις Γυναίκες!

19 Μαρ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Φινάλε με Προμηθέα

Φινάλε με Προμηθέα

19 Μαρ 2019 Άμιλλα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας