Τελευταία ενημέρωση 01:45, 18 Οκτ 2019

Ευχαριστεί τον Δήμο η Αυτοάμυνα Περιστερίου

Κατηγορία Αυτοάμυνα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Περιστερίου, εξέδωσε η Αυτοάμυνα Περιστερίου.

 

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του Α.Σ ΄΄ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ΄΄ ευχαριστεί θερμά:

Το Δήμο Περιστερίου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ Ανδρέα ,τον Αντιδήμαρχο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟ Αναστάσιο,τον Πρόεδρο ΔΕΠΑΔΠ κ. ΚΑΛΙΑΦΑ Τάσο και τον Πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ κ. ΧΙΩΤΗ Δημήτριο, που παραβρέθηκαν και στήριξαν την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωσή μας.

Τους Δασκάλους κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Παναγιώτη 8 νταν,τον κ. ΜΑΓΑΛΙΟ Παναγιώτη 7 νταν, την κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ Βασιλική 5 νταν,τον κ.ΜΑΥΡΙΚΟ Γεώργιο 5 νταν, τον κ. ΓΡΙΒΑ Χρήστο 4 νταν και την κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Άντα 4 νταν, που για άλλη μια χρονιά βοήθησαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας, που και φέτος
μας εντυπωσίασαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας τεχνικές υψηλού επιπέδου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν κι οι μικροί μας αθλητές οι οποίοι πραγματοποίησαν εξετάσεις προαγωγής ζωνών και εκτέθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό. Τις μαύρες ζώνες του συλλόγου μας για την τέλεια επίδειξη που μας παρουσίασαν.

Τους γονείς που για ακόμη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, για την αγάπη και την στήριξη τους που έμπρακτα μας έδειξαν, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Την δασκάλα του συλλόγου μας, ΛΙΑΤΟΥ Μαρία, η οποία με περίσσια υπομονή και αγάπη, πάντα χαμογελαστή και έχοντας τον καλό λόγο για όλους, προσπαθεί για την καλύτερη προετοιμασία των μικρών και μεγαλύτερων αθλητών μας.

Τον δάσκαλό μας, ΜΟΤΣΑΚΟ Παναγιώτη, ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς με πολύ ζήλο και αγάπη ασχολήθηκε με την διδασκαλία των αθλητών μας, με σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, προσπαθώντας παράλληλα να τους εμπνεύσει να ανακαλύψουν κρυμμένες πτυχές τις προσωπικότητάς τους , αλλά και τις αξίες που διέπουν την φιλοσοφία του ΤAEKWONDO.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

&

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


Με πολύ εκτίμηση & αγάπη
το Δ.Σ. του συλλόγου μας"

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Κανονικά Μέγιερι - Βέλλιος!

Κανονικά Μέγιερι - Βέλλιος!

17 Οκτ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Παρελθόν ο Κασιμάτης!

Παρελθόν ο Κασιμάτης!

17 Οκτ 2019 Ηρακλής

Η ΑΕΚ θα τιμήσει τον Ξανθόπουλο

Η ΑΕΚ θα τιμήσει τον Ξανθόπουλο

17 Οκτ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Το μετέωρο βήμα του Αγραβάνη

Το μετέωρο βήμα του Αγραβάνη

17 Οκτ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Κοξένογλου στο Athens WFS:«Περήφανοι για την Γυναικεία Ομάδα»!

Κοξένογλου στο Athens WFS:«Περήφανο…

17 Οκτ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας