Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έτοιμος για τα πλέι άουτ

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έτοιμοι οι άνδρες του Αρσένη Μαρούλη για τον πρώτο γύρο των Play Out που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Με τον πρώτο αγώνα να ξεκινά το Σάββατο 16/7 στις 20:00 με αντίπαλο τον Ηρακλή και τον δεύτερο αγώνα την Κυριακή στις 17/7 και ώρα 17:30 με τον ΟΦΗ , το Περιστέρι κυνηγά δύο νίκες για να κατέβει το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο της Κρήτης με ισχυρή ψυχολογία.

Ο Αρσένης συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν την σημερινή προπόνηση , τους έδωσε οδηγίες για το αυριανό παιχνίδι και όλοι πλέον κυνηγούν τα θετικά αποτελέσματα. Ο Γ.Σ.Π. δούλεψε πολύ αυτά τα δύο χρόνια στην Υδατοσφαίριση , έχτισε μία ομάδα χαμηλού budget αλλά σημαντικά μεγάλων ψυχικών δυνάμεων ... και μία ομάδα νεανική! Οι φίλοι της Υδατοσφαίρισης με δύο κεντρικά συνθήματα «Εδώ είναι Περιστέρι» και «Η ομάδα ποτέ μόνη της» καλούν τους συμπολίτες Περιστεριώτες να γεμίσουν και στους δύο αυτούς αγώνες το κολυμβητήριο ... να δώσουν παλμό ... και να βοηθήσουν το Περιστέρι να κρατηθεί στην Α2 !

Η πόλη φροντίζει τα παιδιά της και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι δρόμοι της αυτό το διήμερο θα οδηγούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου ... Καλή Επιτυχία ΓΣΠάρα!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιούλιος 2016 00:10