Τελευταία ενημέρωση 11:57, 20 Απρ 2024

Μία από τις 2 φάσεις των Play Out στο Περιστέρι!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
To Περιστέρι είναι μία πόλη με θετικά αντανακλαστικά , με ενότητα στα δύσκολα και αθλητική παιδεία. Όλοι ξέρουμε ότι το ανδρικό τμήμα Υδατοσφαίρισης ξεκινά τα παιχνίδια στα Play Out της Α2 .
 
Αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι ο Γ.Σ.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου έδωσαν μία μάχη από κοινού, με στόχο να διεξαχθεί μία από τις 2 φάσεις των Play Out στο Περιστέρι. «Η ισχύς εν τη ενώσει» τελικά απέδωσε καρπούς και παρά τις δυσκολίες ,το Περιστέρι κατάφερε να πάρει την πρώτη από τις 2 φάσεις των Play Out (15/7 – 17/7) .
 
 
Η δεύτερη φάση θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης από 22/7 – 24/7! Το τμήμα Υδατοσφαίρισης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αντρέα Παχατουρίδη για την άμεση και θετική αντίδρασή του, τον Πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ Δημήτρη Χιώτη που πραγματικά επί 48 ώρες προσπαθούσε να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις συντονίζοντας τμήματα και ανθρώπους , την διαμερισματική σύμβουλο Τζένη Γαλάνη Τζάτζου που στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια τόσο από πλευράς Δήμου όσο και από πλευράς ΓΣΠ , μιας και είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου.
 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο του Γ.Σ.Π. Φίλιππο Κότση που και εκείνος για 2 ολόκληρες μέρες αφιερώθηκε σε αυτή την σημαντική διεκδίκηση του τμήματος Water Polo. Το Περιστέρι στηρίζει την προσπάθεια της Υδατοσφαίρισης .... Στηρίζει την παραμονή στην Α2! Συγχαρητήρια σε όλους !!!
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 00:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα αγώνων για τα Play Out »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας