Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ευχαριστώ της Αγ. Σοφιας

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί την Γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου, εξέδωσε το Γυναικείο τμήμα της Αγίας Σοφιας.

 

Η ανακοίνωση:

Ένα πάρα πολύ δυνατό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου διοργανώθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών & τη Πρόεδρο του Γυναικείου Τμήματος κ. Στέλλα Μουζάκη.
Το τουρνουά έλαβε χώρα στο Περιστέρι & συγκεκριμένα στο Γήπεδο της Χρυσούπολης & τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε μορφή mini πρωταθλήματος δύο (02) Ομίλων.
Στόχος όλων μας ήταν & είναι η προώθηση του αθλήματος στην Αθήνα & η ανάδειξη των σωματείων που ασχολούνται με τις υποδομές.
Η προσπάθεια όλων μας είναι να φέρουμε κοντά στο άθλημα κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο.
Οι ομάδες που συμμετείχαν είναι : Φοίνικας Αγίας Σοφίας , Ατρόμητος Αθηνών , Ολυμπιάδα Υμμητού , Αγία Παρασκευή , Ζωγράφου.
Οι τελικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 26 Ιουνίου και τα αποτελέσματα αυτών έφεραν τις αθλήτριες των σωματείων να πανηγυρίζουν για τις θέσεις που κατέκτησαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τμήμα μας (Κορασίδες) για πρώτη φορά έλαβε μέρος σε τουρνουά & κατάφερε να κατακτήσει τη 3η θέση.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη κ. Στέλλα Μουζάκη για τη πρόσκληση της στο Τουρνουά & με ανυπομονησία περιμένουμε το επόμενο κάλεσμα της στο οποίο φυσικά θα απαντήσουμε θετικά.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σωματεία & τις αθλήτριες που συναγωνίστηκαν τα δικά μας παιδιά & μετέφεραν τη αθλητική τους παιδεία εντός του αγωνιστικού χώρου.
Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο το οφείλουμε στα κορίτσια μας & τις προπονήτριες μας κ. Μπελενιώτη Βαρβάρα & κ.Σπυροπούλου Νατάσσα που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά.
Για όλους εμάς έχετε τη πρώτη θέση στη καρδιά & το μυαλό μας!
Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε όλους του γονείς , όλων των σωματείων που σε κάθε αγώνα έκαναν τη παρουσία τους αισθητή & εμψύχωναν τα παιδιά μας με κάθε τρόπο!
Ευελπιστούμε & ευχόμαστε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες καλές διοργανώσεις προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε γνωστό το αγαπημένο μας άθλημα!
Καλό καλοκαίρι σε όλους ..
Με εκτίμηση,
Υπερμάχου Βάνα