Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το καθισιό στην υπερδιέργεση

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γι’ αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τόσο συναρπαστικό και δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Σε έχει στο καθισιό δύο εβδομάδες και μετά βαράει βουρ στον πατσά!. Στην υπερδιέργεση. Μπάλα κάθε τρεις και λίγο. Ούτε ανάσα δεν θα πάρουν παίκτες και φίλαθλοι. Γιορτινές μέρες στα γήπεδα….

Ο Ατρόμητος λοιπόν από το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου που θα υποδεχθεί τη Ξάνθη και μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου θα δώσει έξι μαζεμένα παιχνίδια πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου θα παίξει το εξ’ αναβολής με τη Βέροια στο Περιστέρι, στις 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, θα ταξιδέψει στη Κέρκυρα, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα πετάξει στα Γιάννινα, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου θα πάει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Και μην φανταστείτε ότι θα βρεθεί χρόνος ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές. Δύο μέρες  τα Χριστούγεννα, ευτυχισμένοι να είναι μιας και το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου και θα είναι στο Περιστέρι με αντίπαλο την Καλλονή.

Εδώ που τα λέμε δεν σας λέω κάτι καινούργιο, ούτε έκανα καμία ανακάλυψη. Τουλάχιστον ας χορτάσουμε μπάλα, πολλά γκολ και πολλές νίκες!