Τελευταία ενημέρωση 20:55, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση για την γιορτή της τελετής λήξης της φετινής σεζόν, εξέδωσε η Άμιλλα Περιστερίου.

 

Η ανακοίνωση:

"Τελικά η χθεσινή γιορτή μας, είχε τεράστια επιτυχία μετά το χτύπημα απο την φοβερή καταιγίδα, που είχε σαν αποτέλεσμα να μας αλλάξει τα σχέδια τουλάχιστον δυο φορές.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται κυρίως στους γονείς των αθλητών μας, που με την μεγάλη συμμετοχή τους και την βοήθεια τους, μας έδωσαν την ώθηση να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες κατά την διάρκεια του ακραίου φαινομένου.


Επίσης μεγάλη συνεισφορά στην επιτυχία της γιορτής μας είχαμε απο τον κο ΧΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ απο πλευράς Δήμου και απο την Ομάδα Μπάσκετ της ΑΜΙΛΛΑΣ που μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε μέσα στο κλειστό, ακυρώνοντας την προπόνηση τους και τους ευχαριστούμε πολύ!
Το γλέντι τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες και σίγουρα ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.


Τους γονείς με το κέφι και το χορό, αλλά και με τα υπέροχα φαγητά που έφεραν, τους ψήστες μας που τους κουράσαμε με τα άπλετα κρεατικά που και φέτος μας τα χορήγησαν, γενναιόδωρα όπως πάντα, τα Παραδοσιακά Κρεοπωλεία " τα Παιδιά" Πάσχος στην παλαιά πλατεία Μπουρναζίου, τον George Papaioannou με τα μηχανήματα ήχου και άλλους. Σίγουρα απο χθες η οικογένεια της ΑΜΙΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έγινε μεγαλύτερη και πιο περήφανη.
Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και του χρόνου ακόμα καλύτερα!!".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέος κόουτς ο Σώκος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας