Τελευταία ενημέρωση 01:14, 22 Οκτ 2020
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για δικαίωση τους μιλούν με ανακοίνωση τους οι άνθρωποι του Γαλαξία.

Η ανακοίνωση:

"Είναι γνωστό ότι εδώ και 4-5 χρόνια ο σύλλογος αντιμετώπισε έναν ανηλεή πόλεμο με κτυπήματα κάτω από την μέση αρχικά από κύκλους μέσα από την ομάδα και στην συνέχεια από κύκλους εκτός ομάδος, οι οποίοι φρόντισαν να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια που έγινε ώστε το καταστατικό του Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ να περάσει σε άλλα χέρια.


Έστω και καθυστερημένα άνθρωποι μέσα από την ομάδα οι οποίοι ίσως εν αγνοία τους,έπαιξαν το παιγνίδι αυτών των κύκλων, κατάλαβαν το λάθος τους την επιλεκτική και ψεύτικη ενημέρωση που είχαν (οι κύκλοι φρόντισαν για αυτό) και έπεσαν από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκαν με αδιάψευστα στοιχεία και επιχειρηματολογία για την αλήθεια.


Ο σύλλογος δικαιώθηκε αρχικά με την απόρριψη των αιτιάσεων των κύκλων,που ζητούσαν να ορισθεί διοικούσα επιτροπή,για να πάει ο σύλλογος σε εκλογές.


Στην συνέχεια έκαναν έφεση την οποία στήριξαν σε ψεύτικα στοιχεία και εμείς πήγαμε στο εφετείο έτοιμοι να αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία την αλήθεια.


Απλά είχαμε το νούμερο 6 στο εφετείο, οι κύκλοι φρόντισαν να μην έλθουν καθόλου και έτσι η έδρα του εφετείου από το 5 πήγε στο 7, αφού δεν υπήρξε καν εγγραφή πληρωμή παραβόλου κλπ.


Σήμερα τα ψεύτικα στοιχεία στα οποία στηρίχθηκε η έφεση έπεσαν στο κενό και δικαιοσύνη μίλησε για μια ακόμη φορά δικαιώνοντας τον σύλλογο και τους ανθρώπους της διοίκησης.


Όλος αυτός ο πόλεμος μας έκανε καλό, μας άνοιξε τα μάτια και μας συσπείρωσε ακόμη πιο πολύ. Τιμή και δόξα στον αποβιώσαντα πρόσφατα πρόεδρο
Γιώργο Γαλάνη ο οποίος στήριξε ηθικά και οικονομικά τον σύλλογο στην πιο δύσκολη 5ετία της ιστορίας του, αφού είχε να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων προβλημάτων και τον πόλεμο που έγινε στον σύλλογο μας και τον οποίο προαναφέραμε".

 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 19:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σήμερα η σύσταση του νέου Δ.Σ. »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας