Τελευταία ενημέρωση 19:45, 19 Απρ 2024

Πόσο εύκολα ξεχνάμε! Συμφωνείς Παπαγιάννη;

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελικά ένα από τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων είναι ότι «ξεχνάμε πολύ εύκολα». Τρανή απόδειξη ο Γιώργος Παπαγιάννης!.

 Μπορεί η μεγάλη του επιτυχία να επιλεγεί στο νούμερο 13 του ντραφτ των Σακραμέντο Κινγς να προκάλεσε ευφορία (και)  στις τάξεις του ΓΣΠ γιατί από αυτόν ξεκίνησε την καριέρα του.

Μπορεί να χαρήκαμε κι εμείς ως Περιστεριώτες!

Μπορεί ο επίσημος ΓΣΠ να εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι:« Όλοι οι Περιστεριώτες αισθανόμαστε Τιμή και Υπερηφάνεια για τον Γιώργο και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία!!!».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη όμως οι λέξεις «ΓΣΠ» ή «Περιστέρι» είναι άγνωστες. Τουλάχιστον τις έχει ξεχάσει. Δεν εξηγείται αλλιώς όταν σε δηλώσεις του για το ποιους θα ήθελε να ευχαριστήσει για την επιτυχία του αυτή ξέχασε παντελώς το Περιστέρι και τον ΓΣΠ. Παντελώς μα παντελώς. Τουλάχιστον δεν ξέχασε τον Αργύρη Πεδουλάκη που τον ανέδειξε. Κάτι είναι και αυτό. Ξέχασε βέβαια ότι τον ανέδειξε όταν έπαιζε στον ΓΣΠ και σε ηλικία 16 ετών τον έβαλε να παίξει στην Α’ ομάδα και στην Α1 κατηγορία. Λεπτομέρειες...

Απαντώντας λοιπόν στους ποιους θέλει να ευχαριστήσει είπε χαρακτηριστικά:
«Θα ξεκινήσω από την ομάδα του Παναθηναϊκού, τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, τον Αργύρη Πεδουλάκη που με βοήθησε πάρα πολύ, τον προπονητή μου τον Νάσο Χούμπαυλη, ο οποίος ήταν δίπλα μου και αυτές τις δύο χρονιές στον Παναθηναϊκό και με βοηθούσε σε όλα, τον γυμναστή μου Γιώργο Λιθόπουλος, τον μάνατζέρ μου Μάριο Ολύμπιο που με βοήθησε πολύ σε ό,τι βήμα και να έκανα Αντρέ Μπακ, την οικογένειά μου και όσους ανθρώπους με πίστεψαν και βασικά τον... Γιώργο, ο οποίος παρ' όλες τις δυσκολίες ήταν πάρα πολύ δυνατός σε όλα!».

Για τον Αργύρη Πεδουλάκη είπε: «Τον coach τον Αργύρη τον σέβομαι πάρα πολύ. Ό,τι και να κάνω πάντα ρωτάω τη γνώμη του, σε όποιο βήμα και να κάνω. Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις τον σεβασμό που νιώθω για αυτόν. Του εύχομαι μία επιτυχημένη χρονιά στον Παναθηναϊκό φέτος. Εύχομαι και στον Παναθηναϊκό μια επιτυχημένη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο που πίστεψε σε εμένα και με έφερε στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που με στήριξαν!». 

Καλά να είναι πάντως το παλικάρι!. Υγεία να έχει και πολλές επιτυχίες. Του το ευχόμαστε ολόψυχα και ας μας έχει ξεχάσει!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιούνιος 2016 22:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 737 λέξεις για τον Άγγελο Ράμφο που γνώρισα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας