Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιγνός:«Η μοναξιά του Polo είναι διαχρονική»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο πρώην έφορος και εκ των ιδρυτών του Water Polo στον ΓΣΠ  Άκης Λιγνός, ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει μέρος της ζωής του προσφέροντας και  στο οπαδικό κίνημα της πόλης μας, σε εκτενές κείμενο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο τμήμα και ευχήθηκε να βρεθεί σύντομα λύση.

Ο Άκης Λιγνός έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στις 11 Ιουνιου διαβασα για την παραιτηση του Γιάννη Φέγγου την θεση του εφορου υδατοσφαιρισης του Γ.Σ.Π. Κατι που δυστυχως για εμενα μου ξυπνησε μνημες παλαιοτερων ετων και μου θυμισε οτι η μοναξια των ανθρωπων αυτου του τμηματος στο Περιστερι ειναι τελικα διαχρονικη..

.Απο την στιγμη της παραιτησης μου πιστευα οτι υπηρχε επομενη ημερα στο τμημα (κατι που αποδειχθηκε αλλωστε) και μετα απο λιγο καιρο οταν ο γιαννης και οι υπολοιποι γονεις-συνεργατες του ανελαβαν την εφορια του πολο στο περιστερι σε συνδυασμο με τον ερχομο του αγαπημενου μου αρσενη ειμουν σιγουρος για την μεγαλη αλλαγη... Κατι που φανηκε αυτοματα αλλωστε σε ολα τα επιπεδα και σε ολα τα τμηματα και κατι που επιτελους εδειχνε οτι << η μοναξια των νυχτοβιων>> του Περιστεριου εσπαγε..

Οι εφοροι ,οι προπονητες και οι αθλητες εδειχναν και δειχνουν οτι ειναι μια γροθια και μπορουν να ανιμετοπισουν ολα τα προβληματα και ολους τους αντιπαλους..ΟΜΩΣ το σημαντικοτερο προβλημα του τμηματος που το ταλανιζει απο ιδρυσεως του μενει αλυτο..Οι ανθρωποι του πολο αναμενουν την λειτουργια του λοφου με την ελπιδα πως τα παιδια μας δεν θα μπαινουν τελευταιοι στην πισινα και θα βγαινουν μεσανυχτα... Συν τοις αλλοις η κατασταση των χωρων της χωραφας αρχισε να γινεται πιεστικα κακη και επικυνδινη..

Ειμαι βεβαιος οτι οι υπευθυνοι της πισινας παρεβλεπαν τα προβληματα (που και εγω ο ιδιος δεν πιστευα μεχρι να τα δω απο κοντα) και πως ο φιλος Ανδρεας Παχατουριδης δεν ηταν ενημερος...ειμαι σιγουρος πως αν ηξερε την κατασταση θα ειχε αυτοματα λυσει το θεμα..Η εξωτερικευση των συναισθηματων του γιαννη φεγγου και το παραπονο του θεωρηθηκαν απο πολλους εμπρηστικη και ανατρεπτικη με αποτελεσμα η ευθιξια του να τον κανει να παραιτηθει..

Παρα τα αυτα ο γιαννης συνεχισε απο την θεση του γονεα την μεγαλη του προσπαθεια κατι που τον τιμα ιδιαιτερως..εδω δυστυχως ερχεται να μπει ο ρολος του Δ.Σ. του Συλλογου που απο την πρωτη στιγμη δεν καλυψε ουτε με επισημη ανακοινωση-αποφαση Δ.Σ. αλλα ουτε και με προσωπικες –πυροσβεστικες δηλωσεις τον εφορο και το τμημα γενικως..Λες και το αλλο τμημα του υγρου στιβου (κολυμβηση) χρησιμοποιει πολυτελη αποδυτηρια και σπα και οι παντα αντιδραστικοι πολιστες για μια φορα ακομα ειναι το προβλημα... Και αν το Δ.Σ. δεν δηλωνε κατα καιρους οτι ειναι κοντα στο πολο τοτε θα ηταν απλα μια συνηθεια...Δεν γινεται ομως ολη την χρονια το πολο να κανει μια τετοια προσπαθεια (σε ολα τα επιπεδα) να ειναι διπλα σε ολα τα τμηματα και τη διοικηση και στην πρωτη ουσιαστικα τυου αντιδραση να σφυριζει αδιαφορα..Πως βγηκε ανακοινωση για το ματς της χαλκιδας και σε κατι τοσο σοβαρο ουδεις αναφερθηκε επισημα???

Πως ειναι δυνατο να λεμε συγχαρητηρια για τιε επιτυχιες και τις εκδηλωσεις και στο πρωτο παραπονο να σφυριζουμε αδιαφορα??? Παρα το γεγονος οτι το πρωταθλημα της Α2’ «τρεχει» και η ομαδα παλευει για την παραμονη της πρεπει αμεσα να δωθουν οι απαραιτητες εξηγησεις σε οτι αφορα το θεμα που δημιουργηθηκε αλλα και το μελλον του τμηματος οπως επισης πρεπει να εξαφανισθουν και τα οποιαδηποτε συννεφα που ηρθαν πανω απο τις σχεσεις του δημαρχου και των ανθρωπων του τμηματος...

Καλη επιτυχια στην δυσκολη προσπαθεια του αντρικου στην Α2’ ευχομαι ολα τα προβληματα να λυθουν ,οι ανθρωποι του Δ.Σ. να καταλαβουν οτι το πολο ταιριαζει στην ομαδα και δεν ειναι φτωχος συγγενης και συντομα το οραμα των ανθρωπων του τμηματος χρονο με τον χρονο να πλησιαζει στην κορυφη!».