Τελευταία ενημέρωση 13:26, 20 Απρ 2024

Φιλανθρωπικός αγώνας από του εργαζόμενους του Δήμου

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα έγινε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των συλλόγων εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου και του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού.

 Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στο «Νταμάρι» και ξεκίνησε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα ενώ κατά τη διάρκεια του συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Δήμου Περιστερίου επιβλήθηκε με 4-3 της αντίστοιχης ομάδας του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού ωστόσο όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκε να ευχαριστιούνται το παιχνίδι δεόντως παρά το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν συμβολικά κύπελλα και μετάλλια και στις δύο ομάδες ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, Φώτης Κρίκος, πρότεινε να υπάρξουν οι βάσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα τουρνουά που θα συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των Δήμων της Αττικής.

Στην εκδήλωση-δράση συμμετείχαν αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου και από τη δημοτική αρχή, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Λύκος και Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιούνιος 2016 15:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τσιτσίγκο- Βασίλογλου ο Ταξιάρχης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας