Τελευταία ενημέρωση 05:46, 26 Απρ 2024

Κοντομίχη: "Έτσι λειτουργούμε..."

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον τρόπο λειτουργίας της Γυναικείας ομάδας του  Ατρόμητου, αναφέρεται η προπονήτρια της ομάδας, Κοντομίχη Καλομοίρα.

 Αναλυτικά:

Το παρακάτω κείμενο στοχεύει , με απλά λόγια ,να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε γονιό ή ενδιαφερόμενο να κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας καθώς και να ενημερωθεί για το πρόγραμμα.
Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί το καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικείων τμημάτων υποδομής , με τους αγώνες τελικής κατάταξης

. Παρακάτω θα αναφερθούν οι ομάδες που θα σχηματίσουν τα κορίτσια μας , με μικρές διαφοροποιήσεις , για να καλυφθούν οι 3 αγώνες που έχουμε και να δουλέψουν όλα τα παιδιά σε υψηλό επίπεδο , τοποθετώντας παράλληλα τα σημεία εκκίνησης των τμημάτων μας την επόμενη σεζόν.
Φέτος δουλέψαμε σε 3 επίπεδα , ενώ πριν αυτά οριοθετηθούν , να ξεκαθαρίσουμε ότι οι ονομασίες των ομάδων μας δεν αντιστοιχούν στα ηλικιακά όρια νεανίδων-κορασίδων αλλά είναι συμβολικές και αφορούν το επίπεδο των παιδιών μας , λαμβάνοντας υπόψη , το χρόνο που δουλεύουν (προπονητική ηλικία) , τις ικανότητες που έχουν αναπτύξει και την ηλικία τους.
Έτσι ξεχωρίσαμε τα πιο έμπειρα κορίτσια μας , στα οποία ηλικιακά υπάρχουν 2 ‘νεάνιδες’ και οι υπόλοιπες είναι κορασίδες , για να δουλέψουν σε ανώτερο επίπεδο τους δείκτες φυσικής κατάστασης , τα στοιχεία τακτικής , την ομοιογένεια , να παίρνουν τις εμπειρίες τους με τη γυναικεία ομάδα στις προπονήσεις και το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής , χωρίς ωστόσο να παραμελούνται η τεχνική , η νοοτροπία και τα υπόλοιπα κομμάτια που δουλέψαμε ως τώρα.
Στο δεύτερο επίπεδο δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με βάση τα παλιότερα παιδιά ,που δούλευαν παράλληλα με τις εμπειρότερες και με στόχο να έχουν το δικό τους χώρο να αναδείξουν τις δυνατότητές τους , να αναλάβουν πρωτοβουλίες , να εξελιχθούν. Σ αυτό το επίπεδο εντάχτηκαν τα καινούρια κορίτσια στελεχώνοντας την ομάδα της οποίας ο μέσος όρος ηλικίας είναι σαφώς χαμηλότερος από την κατηγορία ‘κορασίδες’.
Παράδειγμα για το πώς δουλεύει αυτό το τμήμα είναι το ότι στο βασικό κορμό συνυπάρχουν οι Κουκουλοπούλου Κατερίνα γεννηθείσα το 2005 (junior) από τα πιο παλιά κορίτσια της ακαδημίας μας καθώς και η Δαρρή Αγγελική ( 1995) η οποία ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες πριν στο εισαγωγικό επίπεδο με κίνητρο την αγάπη της για το άθλημα , με τη δουλειά και την πρόοδό της κέρδισε θέση σε αυτήν την ομάδα λειτουργώντας σαν παράδειγμα.
Έτσι , κοντά στις Αποστόλου Βέρα , Μπολντά Γιώτα , Κατσάνου Βίκυ , Κανελλοπούλου Γεωργιλιάνα , Κουκουλοπούλου Κατερίνα που προυπήρχαν και χρειαζόταν το δικό τους χώρο προστέθηκαν οι Παπαθεοδώρου Ιωάννα , Γκιουσάι Αθηνά , Τασσιοπούλου Αναστασία , Δαρρή Αγγελική , Σουράδου Έφη , Παθιακάκη Χριστίνα ξεκινώντας τη νέα προσπάθεια να βγουν και άλλα παιδιά που στο μέλλον θα έχουν την εξέλιξη των ‘νεανίδων’ μας οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει με μέσο όρο ηλικίας τα 15 τους χρόνια να παίρνουν βασικούς ρόλους στην πρώτη ομάδα.
Η ομάδα κορασίδων αντιμετώπισε όλη τη χρονιά ‘παμπαιδικά’ τμήματα αγοριών ενώ οι ‘νεάνιδες’ παιδικά.
Στο τρίτο κομμάτι έχουμε το εισαγωγικό επίπεδο , τα παιδιά που ξεκινούν τώρα και χρειάζονται τα βασικά στάδια της δουλειάς στην τεχνική , την αντίληψη , στις βασικές αρχές και τη νοοτροπία στην οποία στηρίζεται η ομάδα μας.
Το επίπεδο αυτό , είναι πολύ σημαντικό για μας , επιθυμούμε να έχει τα περισσότερα παιδιά , ο αριθμός τους να αυξάνεται συνέχεια και να αποτελεί τον τροφοδότη του οικοδομήματος.
Η ηλικία εδώ αποτελεί δευτερεύον παράγοντα και παίζει συνδυαστικό ρόλο σχετικά με το πόσο αργότερα ή γρηγορότερα θα αλλάξουν τα κορίτσια επίπεδο. Εδώ απασχολούνται και τα μικρότερα παιδιά μας τα οποία στοχεύουμε να ξεχωρίσουμε με τρόπο παρόμοιο με αυτό των ‘κορασίδων’ και ‘νεανίδων’ όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τα παιδιά του εισαγωγικού σταδίου συμμετείχαν στους αγώνες της μεσαίας ομάδας με τα όρια ανάμεσα στα επίπεδά μας να είναι νοητά και ανοιχτά. Κατά τον ίδιο τρόπο , οι εμπειρότερες κατεβαίνουν στη μεσαία ομάδα να βοηθήσουν την εξέλιξη και οι ‘κορασίδες’ παίζουν σαν επιβράβευση σε αγώνες ‘νεανίδων’.
Παρακάτω θα αναφερθούν οι ομάδες στις οποίες θα παίξουν τα κορίτσια μας την Κυριακή με τις χρονολογίες γέννησης προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Σε καμιά περίπτωση δε ζητάμε το ίδιο από τις φιλοξενούμενες ομάδες και δεχόμαστε κάθε αθλήτρια που επιθυμεί εκείνη και η ομάδα της να αγωνιστεί τιμώντας μας με την παρουσία της. Επίσης θυμίζουμε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η εξέλιξη και η διασκέδαση των παιδιών και δευτερεύον ο υγιής συναγωνισμός , ζητώντας απ’ όλους και ειδικότερα από τους δικούς μας γονείς και φίλους να στηρίζουν και ‘ΜΟΝΟ’ όλα τα παιδιά.
Τα κορίτσια του εισαγωγικού σταδίου θα αγωνιστούν στον αγώνα κατάταξης , 3ης , 4ης θέσης του πρώτου ομίλου με την ομάδα του Ζωγράφου.
1. Κούκου Μαρία (2001)
2. Δαούλα Μαρίνα (2002)
3. Κοσσύφη Άντζυ (2001)
4. Κυριακοπούλου Βάσω (1999)
5. Παπαδάκη Δήμητρα (2001)
6. Παπακώστα Κωνσταντίνα (2004)
7. Μιτζέλου Φαίδρα (2001)
8. Μπάρτσα Χριστίνα (2006)
9. Αχμάντ Σόνια (2004)
10. Μουσάιτζε Μαρίτα (2002)
Το τμήμα θα ενισχύσουν οι Δροσινού Ειρήνη (2001) , Κανελλοπούλου Γεωργιλιάνα (2002) , Παθιακάκη Χριστίνα (2000) και ίσως 2-3 παίχτριες της ομάδας γυναικών καταδεικνύοντας τη σχέση και τη σύνδεση που υπάρχει στην ομάδα μας.
Τα κορίτσια της ομάδας ‘κορασίδων’ θα αντιμετωπίσουν στον αγώνα για την 1η – 2η θέση την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και θα συμπληρωθούν από κάποια κορίτσια , κορασίδες ηλικιακά , της ομάδας νεανίδων.
1. Αποστόλου Βέρα (2002)
2. Μπολντά Γιώτα (2002)
3. Κατσάνου Βίκυ (2003)
4. Τασσιοπούλου Αναστασία (2003)
5. Παπαθεοδώρου Ιωάννα (2003)
6. Γκυσια Αθηνά (2003)
7. Δαρρή Αγγελική (1995)
8. Κουκουλοπούλου Κατερίνα (2005)
9. Σουράδου Έφη (2000)
10. Κανελλοπούλου Γεωργιλιάνα (2002)
11. Κυριακοπούλου Βάσω (1999)
Τερματοφύλακας θα αγωνιστεί η Συρμή Κατερίνα (2000) και την ομάδα θα ενισχύσουν όποιες αθλήτριες γεννηθείσες του 2001 της ομάδας ‘νεανίδων’ θεωρηθεί απαραίτητο να βοηθήσουν τα κορίτσια να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους.

Η ομάδα νεανίδων θα αγωνιστεί για την 1η – 2η θέση της κατάταξης με την Ολυμπιάδα Υμηττού.
1. Ξυλαρδιστού Ειρήνη (2000)
2. Κριεμπάρδη Νάνσυ (1998)
3. Πουρσανίδου Μαρία (1999)
4. Μπαγουρδή Ειρήνη ( 2000)
5. Συρμή Κατερίνα (2000)
6. Παπαβασιλοπούλου Αργυρώ (2000)
7. Κόπελου Δήμητρα (2001)
8. Βλασσοπούλου Μαρία (2001)
9. Γατούδη Ειρήνη (2001)
10. Κριεζή Αντωνία (2001)
11. Φυτίλη Χριστίνα (2001)
12. Σκουλικαρίτη Εύη (2001)
13. Γεωργοπούλου Νίκη (2001)
Τερματοφύλακας θα αγωνιστή η παίχτρια της γυναικείας ομάδας Τράγου Μαίρη.
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης της σεζόν στο γήπεδο 3F στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Τα κορίτσια μας θα δώσουν τους τελευταίους φετινούς αγώνες και μετά θα δουν τους γονείς τους να παίζουν σε μια αντιστροφή ρόλων. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι ‘νεάνιδες’ θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις και θα πάρουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η έναρξη της νέας σεζόν θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη , ενώ η ομάδα νεανίδων ξεκινάει προετοιμασία με την 1η ομάδα στις 22 Αυγούστου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιούνιος 2016 19:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κλείνει η αυλαία του τουρνουά »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας