Τελευταία ενημέρωση 23:59, 23 Απρ 2024

«Τσάκισε» η συγχώνευση με Λιβαδειά!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε χθες η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΓΣΠ η οποία προχώρησε στο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για τη περίοδο που έληξε.

 Στα μέλη του συλλόγου ανακοινώθηκε ότι «τσάκισε» τελικά η συγχώνευση με την ΑΕ Λιβαδειάς κάτι που σημαίνει ότι ο «ΓουΣουΠου» δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Α2 Κατηγορία αλλά στη Β’ Εθνική.

Η ευχάριστη είδηση που περιμέναμε για την δημοφιλή ομάδα της πόλης μας δεν ήρθε τελικά και οφείλεται στην αλλαγή πλεύσης του ισχυρού άντρα της Λιβαδειάς  Νίκου Καφρίτσα που αθέτησε προφανώς το λόγο του, έτσι ερμηνεύουμε την αλλαγή πλεύσης, και συμφώνησε με τον Χολαργό.

Ο πρόεδρος της ομάδας Φίλιππος Κότσης προς τιμήν του ανέλαβε πάντως  την ευθύνη ης φετινής χρονιάς που δυστυχώς οδήγησε τον ΓΣΠ πάλι στη Β’ Εθνική χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε συνέπεια απέναντι στις συμφωνίες με τους αθλητές σε σχέση με άλλα σωματεία.

Θα λέγαμε μάλιστα ότι ο ΓΣΠ ήταν περισσότερο συνεπής από πολλές ομάδες της Α2 και όμως κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να υποβιβαστεί πληρώνοντας περισσότερο τους άστοχους χειρισμούς του προπονητή Κώστα Παπαμάρκου στον σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού. Λάθος κομβικής σημασίας ήταν και ο χειρισμός στο θέμα του καλοθοσφαιριστή Γαλιώτου που αφαίρεσε τελικά από την ομάδα τη δυνατότητα ενίσχυσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Ιούνιος 2016 15:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η τελετή λήξης των Ακαδημιών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας