Τελευταία ενημέρωση 11:21, 20 Απρ 2024

Και δεύτερη παραίτηση στο Water Polo του ΓΣΠ!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Κίνδυνο διάλυσης αντιμετωπίζει ένα από τα πιο υγιή κύτταρα του περιστεριώτικου αθλητισμού. Μετά τον Γιάννη Φέγγο παραιτήθηκε και  δεύτερος έφορος του τμήματος Water Polo του ΓΣΠ ο Βασίλης Λόης (πλέον απέμεινε ο Μπάμπης Παπασπηλίου)  κι έτσι  αυτό το ξεχωριστό και αρτιμελές  κομμάτι του συλλόγου «ακρωτηριάζεται» από την μια στιγμή στην άλλη.

Με μακροσκελές του κείμενο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Βασίλης Λόης γράφει χαρακτηριστικά: «Είχα κάνει μία συμφωνία τον Σεπτέμβρη με τους Γιάννη Φέγγο και Μπάμπη Παπασπηλίου. Ή όλοι μαζί ή κανένας...γιατί αυτό επιβάλει η ομάδα. Η παραίτηση του Γιάννη , ο οποίος δεν ανέφερε τίποτα για τους λόγους αλλά όσοι είμαστε δίπλα του γνωρίζουμε και του δίνουμε χίλια δίκια, δείχνει την έξοδο και σε εμένα. Αποχωρώ και εγώ με την σειρά μου από τον τιμητικό ρόλο του εφόρου αφήνοντας όμως μία υδατοσφαίριση στην Α2, χωρίς να χρωστάει πουθενά, οργανωμένη απόλυτα , με φοβερό κλίμα , στις φλέβες όλων να κυλάει Γ.Σ.Π. και με όρεξη και κέφι για δουλειά. Θα το είχα κάνει από εχθές, αλλά δεν ήθελα να επηρεάσω τους μικρούς του τμήματός μου, μιας και θα έδιναν τον σημαντικό αγώνα για την πρόκριση στην Γ φάση του πρωταθλήματος.

Αφήνω πίσω όμως και αυτά για τα οποία δεν μίλησε ο Γιάννης. Κάποιους που από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσαν να χωνέψουν το πετυχημένο restart, συμπολίτες μας με ρόλο και θέσεις, που τους ενοχλούσαν οι αλήθειες που έβγαζε η υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. για τα προβλήματα του κολυμβητηρίου. Και γιατί τις έβγαζε ο Γ.Σ.Π.? Γιατί αγαπά την πόλη , αγαπά το Περιστέρι και το θέλει ψηλά! Γιατί γράφει «PERISTERI» στο μαγιό και στην καρδιά!

Ο Γιάννης εχθές είπε την μαγική κουβέντα λίγο πριν μου ανακοινώσει την απόφασή του και τους λόγους της παραίτησης του! Μου είπε « Βασίλη το όνειρό μου είναι να παραμείνω ένας καλός γονιός και όχι ένας αρεστός παράγοντας , που δεν θα ενοχλεί με τις παρατηρήσεις του για βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής αθλητών». Αφού δεν μπορέσαμε να συμβάλλουμε από την θέση των εφόρων στην βελτίωση των συνθηκών , θα συνεχίσουμε μαζί με τον Γιάννη να αγωνιζόμαστε από την θέση του γονέα και δημότη. Αυτό που θα περίμενα όμως ,σε μία μοναδική για το Περιστέρι προσπάθεια, θα ήταν να σταθεί Διοίκηση και ο Δήμος δίπλα.

Από την καθαριότητα στο κολυμβητήριο μέχρι τους αγώνες της Α2, από τις συνθήκες στα αποδυτήρια μέχρι τον χώρο της πισίνας! Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθεί ο κόσμος για τα πόσα πράγματα κάναμε καθημερινά και που δεν ήταν δική μας δουλειά . Επίσης θα πρέπει να ενημερωθεί για το πόσα πράγματα άλλαξαν λόγω 3 εφόρων της Υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο. Χρωστάμε μόνο στον κόσμο που αγαπά τις καθαρές προσπάθειες , σε κανέναν άλλο.

 Και εκτιμώ ότι και Γ.Σ.Π. και Δήμος θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που είχαν έντιμους και ντόμπρους συνεργάτες. Ασχολήθηκα πιστεύοντας σε ένα όραμα , αποφασισμένος να υπηρετήσω παιδιά... και μόνο παιδιά! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του και μην τρελαινόμαστε ... εκεί θα είμαστε και θα τα λέμε! Οπαδοί και Φίλοι του «Πρεσβευτή της πόλης του Περιστερίου». Γιατί «Εδώ είναι Περιστέρι» είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι!».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016 09:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι αντίπαλοι των Μίνι Παίδων στη Γ' Φάση »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας