Τελευταία ενημέρωση 05:31, 20 Απρ 2024

Η πιο ατρόμητη γιορτή που έγινε ποτέ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια εντυπωσιακή γιορτή στην  κατάμεστη Κεντρική Πλατεία Περιστερίου, παρουσίασε τις νέες κάρτες διαρκείας ανοίγοντας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ατρόμητου έντυσαν στα μπλε τη μεγαλύτερη πλατεία της Αττικής και απόλαυσαν για τρεις ώρες ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε δραστηριότητες  για τα παιδιά, δώρα, συναυλία με τους έξοχους «719 the Band» και μια φαντασμαγορική παρουσίαση της νέας φανέλας που «κατέβηκε» από την οροφή του δημαρχείου και φέρει την υπογραφή της NIKE.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα έχοντας αφουγκραστεί την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία έχει καθιερώσει τις χαμηλότερες τιμές στη Σούπερ Λίγκα και ευχήθηκε η εικόνα της κατάμεστης κερκίδας να μεταφερθεί στο γήπεδο. Μίλησε και ο Δήμαρχοος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης που σημείωσε ότι η καλύτερη μεταγραφή του Ατρόμητου θα είναι ένα κατάμεστο γήπεδο.

Η πώληση των καρτών διαρκείας ξεκινάει από αύριο (Πέμπτη) από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο Περιστερίου και οι τιμές είναι οι ίδιες με τις περσινές με δώρο μια φανέλα της ομάδας μας και άλλες προσφορές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Ελατοχώρι και φέτος η Κ20! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας