Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σηκώνει μανίκια η διοίκηση

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μανίκια σηκώνει η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου η οποία λίγες μέρες μετά από την πανηγυρική άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική, μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του συλλόγου, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

 Προτεραιότητα αποτελεί το θέμα του προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα στη νέα κατηγορία, με τον Ισίδωρο Σταυριανό να είναι το φαβορί για την συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε η θητεία του νεαρού τεχνικού μόνο πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στη Γ' Εθνική με χαρακτηριστική άνεση. Επιπλέον είναι νέος, φιλόδοξος, γέννημα θρέμμα της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τις πραγματικές ανάγκες της.

Το θέμα της συγκρότησης του έμψυχου δυναμικού θα είναι σε συνάρτηση με τους παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ που θα αποχωρήσουν, βάσει της έκθεσης που θα παραδώσει ο Ισίδωρος Σταυριανός.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πάντως και η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο της Χωράφας για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα προκειμένου να είναι στη διάθεση της ομάδας πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 23:07