Τελευταία ενημέρωση 23:27, 19 Απρ 2024

Άδικα και με ψηλά το κεφάλι «έφυγε» η ΠΟΑΛ!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου έχασε η ΠΟΑΛ που αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ταξιάρχη χάνοντας με 1-0 χωρίς ωστόσο να το αξίζει!.

Το ματς που αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ξεχώρισε για την κόσμια απόδοση των αντιπάλων ποδοσφαιριστών που έφυγαν αγκαλιασμένοι ξεκίνησε με την ΠΟΑΛ να είναι καλύτερη και να της ακυρώνεται λανθασμένα γκολ του Κώστα Οικονόμου λόγω κακής τοποθέτησης του επόπτη.

Στην επανάληψη πάλι η ΠΟΑΛ ήταν καλύτερη, παρά τις απουσίες της, και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Οικονόμου, Γελαδά για να προηγηθεί κι άλλη μια με τον Τσιλιβαράκο προς κενής εστίας που  είναι από αυτές που δεν χάνονται.

Με νέο διαιτητικό λάθος δεν της δόθηκε πέναλτι κι επιπλέον θα επέσυρε τη δεύτερη κίτρινη του παίκτη του Ταξιάρχη. Και σαν να μην έφθανε αυτό στο 84’ ο Ταξιάρχης πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Ο προπονητής Πάνος Παπαχρήστου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Γκιουζέλη, Πουλόπουλο, Μήτση, Κότσαλο, Νούκα, Κόκκαλη, Τσιλιβαράκο, Μπεκίρη, Γελαδά, Αντωνόπουλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τρανό, Δημητρακόπουλο, Γιαννίκα, Τσομπανούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παπαχρήστου:«Περήφανος για τους παίκτες μου» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας