Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαρτία στην Γ.Σ. του Γαλαξία

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με απαρτία και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Γαλαξία.


Η γενική συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα της διοίκησης μετά την σχετική ομιλία και ενημέρωση που έγινε από τον αντιπρόεδρο κ. Σαχπατζίδη Γρηγόρη.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το γνωστό μέλος του συλλόγου . κ.Παπαχριστόπουλος Παναγιώτης ο οποίος μίλησε για την διάθεση συμμετοχής του στα διοικητικά,ανέλυσε το πλάνο του και γέμισε με αισιοδοξία τα υπόλοιπα μέλη για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.


Μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα από την απώλεια του αείμνηστου προέδρου, Γαλάνη Γιώργου, το σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 22-6-2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη.


Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για την υποβολή υποψηφιοτήτων από ώρα 20:00-21:00 κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τυχόν διευκρινήσεις-διευκολύνσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος τηςεφορευτικής επιτροπής κα Λεκατσά Ευτυχία τηλ.6975864054. Καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων θα είναι η 20-6-2016 ημέρα Δευτέρα.