Τελευταία ενημέρωση 07:27, 20 Απρ 2024

Πανώριος:«Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Βασίλης Πανώριος είναι ένας πραγματικός «στρατιώτης» του ΓΣΠ. Δεν έκανε τον σχεδιασμό της ομάδας, δεν έκανε το κοουτσάρισμα, δεν μπήκε μέσα στο παρκέ για να παίξει. Είναι όμως το πρώτο στέλεχος της ομάδας,( με μηδαμινό ποσοστό ευθύνης), που «βγήκε» δημόσια και μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε  για τον υποβιβασμό του ΓΣΠ.

Ο Βασίλης Πανώριος έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η ομάδα μας δυστυχώς την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην β εθνική. Γι' αυτό ευθύνη έχουμε εμείς που ήμαστε μέσα στην ομάδα και δεν κάναμε το κάτι παραπάνω να την προστατεύσουμε από τα στήσιματά πού φάγαμε. Θα ακουστούν πολλά, και θα γραφτούν περισσότερα.
Φταίει ο Κότσης φταίει ο Πανταζοπουλος ,φταίει ο Πανωριος ,ναι φταίμε, αλλά φταίει και αυτός που στο παιχνίδι με την Ερυθραία είπε σε παίχτη της (Περιστεριωτη) «Γ@μσε τα μου…»,  φταίει και αυτός που σε κάθε στραβή που μας τύχαινε έβρισκε ευκαιρία να πετάξει χολή, φταίει και αυτός που χθες το βράδυ έκανε πάρτι επάνω στον τάφο της ομάδας μας.
Καλό θα ήταν κάποιοι που βγάζουν τόσο εύκολα κακίες να κοιτάξουν τι έκαναν αυτοί για το καλό της ομάδας.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους fentagin ,από τους φίλους της ομάδας μας για το αν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω και δεν το έκανα.
Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται. Ολοι μαζί θα ξανάπαμε την ομάδα μας εκεί που πρέπει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ανεβάστε πάλι την ομάδα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας