Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κότσαλος:«Περήφανος για την ΠΟΑΛ»

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο αρχηγός της ΠΟΑΛ Γιώργος Κότσαλος με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έπλεξε το εγκώμιο των συμπαικτών του για τη μεγάλη πρόκριση επί του Αγίου Αντωνίου και έριξε το σύνθημα:«να γράψουμε ιστορία».

 «Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μας την ΠΟΑΛ, μια ομαδα που φετος εχει περασει απο χιλια κυματα....κατάφερε δειχνοντας ψυχη να περασει απο μια ομαδα  ( ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ )με τα μεγαλύτερα ονοματα του τουρνουα....ποιος το περιμενε?

Ένας φιλος μετα τον Ποσειδώνα μου ειπε οτι με το Αγιο ειστε για πολλα ...εσκυψα το κεφαλι .....Πριν ξεκινησει το παιχνιδι ειπα χασουμε κερδισουμε ειμαστε νικητες μπείτε και χαρείτε το.....πραγματικά ετσι εγινε ολα τα παιδιά διακριθεντες ολοι ισοι μεταξυ ισων ..ειτε παιξανε 5 λ ειτε 120...πρωτοι μαγκες...μονο μπάλα ουτε μανούρα ουτε (((ξυλο)) οπως αρμοζει στο χαραχτήρα των παιδιων». 

Και συνέχισε:« Την κυριακη με την ιδια ευγενη αμμιλα απλα και ταπεινα θα μπουμε γιατην ιστορια τις ομάδας και γιια τους εαυτους μας. ..τελος Να ευχαριστήσω τον προεδρο θοδωρα παλιας κοπης γνησιο παρορμητικο αλλα ταυτοχρόνως ευαισθητο ενθουσιώδη ...που είναι διπλα μας..και την καρδουλα τις ομαδος( την καλη καρδια του πατερα μου) ατάκα που με αγγιξε Παναγιωτη κοσμημα για το αθλημα....και τελος ενα ευχαριστώ στο Γιαννη που οι συμβουλες του και η βοήθεια του ειναι ανεκτίμητη. Παλικάρια την κυριακη ολοι μια γροθιά πάμε για την υπέρβαση. Αισθανομαι υπερήφανος που ειμαι μελος κι κατα ποσο αρχηγος σ' αυτη την οικογένεια. ....!!!! Που ονομάζεται ΠΟΑΛ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2016 15:38