Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα να γιορτάσει ο Άγ. Ιερόθεος!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σήμερα γιορτάζει το Περιστέρι και ο Άγιος Ιερόθεος. Την τελευταία πινελιά στην άνοδο του στη Γ΄Εθνικη που είναι δεδομένη αλλά θέλει να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα θέλει να βάλει η ιστορική ομάδα της πόλης μας που αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Κορυδαλλού την Προοδευτική που ήδη με τέσσερις νίκες έχει πανηγυρίσει από την περασμένη αγωνιστική την άνοδο.

Ο «Άγιος» δεν θέλει να περιμένει την απόφαση της αθλητικής δκαιοσύνης για την τύχη του αγώνα Αιγάλεω - Προοδευτική που είναι δεδομένο ότι θα στοιχίσει με βαριά καμπάνα και αφαίρεση των τριών βαθμών και στόχος του είναι να φύγει με το διπλό ώστε και μαθημαντικά να γιορτάσει την άνοδο και από αύριο κιόλας να ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Από αγωνισιτκής πλευράς ο Ισίδωρος Σταυριανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει μια ενδεκάδα που σαφώς και δεν θα έχει διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια στα μπαράζ με Αιγάλεω και Αετό Κορυδαλλού.

Την σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να στηρίξει και ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση που έχει βοηθήσει τα μέγιστα την προσπάθεια του «Αγίου» για τηξν άνοδο στη Γ' Εθνική.