Τελευταία ενημέρωση 06:04, 14 Ιουλ 2020

Τι να πούμε κι εμείς με το «Α.Παπανδρέου»!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Oι τωρινοί κυβερνώντες μέσα στα χάλια τους δίνουν ονόματα μεγάλων αθλητών στα κλειστά γήπεδα όπως θέλουν τώρα να κάνουν με το ΟΑΚΑ και να το ονομάσουν σε   «Νίκος Γκάλης». Οι Παναθηναϊκοί πρωτίστως αντιδρούν και έχουν ξεκινήσει πόλεμο εναντίον του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που πήρε αυτή την απόφαση. Και με όλα τα δικά τους συστημικά μέσα να έχουν ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα.

Οι παλιοί αντίθετα κυβερνώντες και αυτοί μέσα στα χάλια τους  είχαν άλλη πρακτική. Τους άρεσε η υστεροφημία τους. Τι να πούμε κι εμείς με το δικό μας κλειστό στο Περιστέρι που το ονόμασαν «Ανδρέας Παπανδρέου». Επειδή έγινε επί ημερών τους (ΠΑΣΟΚ) πρόλαβαν αυτοί, άμα το έκαναν οι Νεοδημοκράτες θα το ονόμαζαν «Κωνσταντίνος Καραμανλής».  Άλλες πρακτικές οι παλιοί!.

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση το λαό δεν τον ρώτησε κανείς. Άμα είναι όμως να βάλουμε στη ζυγαριά αυτές τις δύο αποφάσεις θα συμφωνήσουμε με αυτούς που επιλέγουν αθλητές και όχι πολιτικούς. Χίλιες φορές «Νίκος Γκάλης» το ΟΑΚΑ παρά «Κώστας Μητσοτάκης», μπρρρρ!.

Και αλήθεια το δικό μας να το ξαναβαφτίσουμε γίνεται;.  Το «Νίκος Φάσουρας» δεν θα σας άρεσε καλύτερα; Εμένα θα μου άρεσε πάντως!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 22:42
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πόσο εύκολα ξεχνάμε! Συμφωνείς Παπαγιάννη; »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας