Τελευταία ενημέρωση 23:25, 19 Απρ 2024

Κότσαλος «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι»

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια πολύ σπουδαία επιτυχία πέτυχε φέτος η ομάδα Νέων της Χρυσούπολης αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες να στηθεί και να δημιουργηθεί ένα τμήμα σε μια ερασιτεχνική ομάδα που προσπαθεί χάρις στο μεράκι ελάχιστων ανθρώπων να αντιπροσωπεύσει επάξια την όμορφη αυτή περιοχή του Περιστερίου.

Ως γνωστόν, οι Νέοι κατέκτησαν το Πρτωτάθλημα της ΕΠΣΑ μια επιτυχία ου αντανακλά περισσότερο στο πρόσωπο της παλιάς δόξας του Ατρόμητου και προπονητή τόσο της Ανδρικής όσο και της ομάδας Νέων της Χρυσούπολης Βαγγέλη Κότσαλου.

Ο έμπειρος προπονητής απέδειξε με τη φετινή του δουλειά και στις δύο ομάδες ότι «ο παλιός είναι αλλιώς» καθώς εκτός από το πρωτάθλημα που πήραν οι Νέοι, του καταλογίζεται ασφαλώς και η παραμονή της Ανδρικής ομάδας στην Β' ΕΠΣΑ με μια πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο.

Ο ίδιος μιλώντας στο peristerisports εξήρε την προσπάθεια του προέδρου Αργύρη Φελλά και όλων των παικτών. Όπως όμως τόνισε:«Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ως παίκτης και ως προπονητής, όμως πρώτη μου φορά ένιωσα τόσο ωραία βλέποντας τη χαρά των γονέων μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Νέους. Ίσως επειδή δεν είχα εμπειρία σε επίπεδο Ακαδημιών καθώς δεν είχα δουλέψει ποτέ με παιδιά, όμως πραγματικά τα συναισθήματα που νιώθεις όταν βλέπεις να υλοποιούν ένα στόχο είναι απερίγραπτα. Βλέπεις τη χαρά στο πρόσωπό τους, βλέπεις όμως και τους γονείς να σε ευχαριστούν για όσα έκανες για το παιδί τους. Είδα ανθρώπους να βουρκώνουν από χαρά και το γεγονός αυτός με συγκίνησε αφάνταστα».

Και ο Βαγγέλης Κότσαλος κατέληξε:«Μπορεί να χάρηκα για την παραμονή της Ανδρικής ομάδας όμως πέρα από κάθε αμφιβολία δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή του αυτά τα έντονα συναισθήματα που ένιωσα με τους Νεους».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 20:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διοργανώνει καλοκαιρινό Camp »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας