Τελευταία ενημέρωση 02:23, 20 Απρ 2024

'Ενα ακόμη βήμα σήμερα με Αετό!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται από τα μαλλιά και να κάνει ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική θέλει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα υποδεχθεί στο γήπεδο Ηφαίστου τον Αετό Κορυδαλλού για την 4η αγωνιστική της φάσης των μπαράζ.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μετά μας μετά τη νίκη επί του Αιγάλεω που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής την περασμένη Κυριακή έχει αποκτήσει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση-άνοδος όμως για να αρχίσει να την υλοποιεί  χρειάζεται πάση θυσία σήμερα τους τρεις βαθμούς.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους επιδεικνύοντας το μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης μέσα στο αγωνιστικό χώρο αλλά και την ανάλογη σοβαρότητα που πρέπει δεδομένου ότι οι δυνατότητες του Αετού είναι πολύ μεγαλύτερες από τη βαθμολογική του απεικόνιση.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Ισίδωρο Σταυριανό και το βοηθό του Δημήτρη Βαφειάδη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα χρησιμοποιηθεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Όπως έχει ενημερώσει η διοίκηση του συλλόγου, εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του γηπέδου Ηφαίστου πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προοδευτική       9

Αγ.Ιερόθεος        6

Αιγάλεω             3

Αετός Κορ.         0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Γ’ Εθνική και με τα δύο πόδια ο Άγιος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας