Τελευταία ενημέρωση 10:00, 23 Απρ 2024

To «δυναμιτίζει» ο Δούκας, «φοβάται» τον κόσμο μας!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αλλαγή έδρας προχώρησε ο Δούκας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τον ΓΣΠ.

Η ομάδα του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι λόγω κωλύματος (με απλά ελληνικά τρίχες κατσαρές) ο αγώνας αντί του Αθλητικού Κέντρου Δαϊς θα γίνει στο  κλειστό γυμναστήριο  του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου (Κοκκινιάς). Γιατί το κάνει αυτό;

Απλά φοβάται τον κόσμο του ΓΣΠ και δεν τον θέλει στο γήπεδο γιατί ξέρει ότι θα «πνίξει» τους φιλάθλους του Δούκα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει μικρή χωρητικότητα (μόλις 250 θέσεων) και ήδη τα εισιτήρια του αγώνα φέρεται να έχουν διατεθεί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Δούκα αλλά ποιοι πήραν τα εισιτήρια δεν μας λένε. Φίλαθλοι του Δούκα αποκλείεται!. 

Η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου θα προμηθευτεί στο αμέσως επόμενο διάστημα τα 60 εισιτήρια που δικαιούται και αυτό είναι όλο. Γι’ αυτό και η διοίκηση του ΓΣΠ ας φροντίσει να πάνε 60 αλλά που θα κάνουν για 260 φιλάθλους!

Στο μεταξύ ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στο basketblog.gr,  για τον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας και είπε πως το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα και η συγκέντρωση. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στα play out, τα οποία δεν…αποφεύγει το Περιστέρι, και συνέστησε το μυαλό όλων να είναι μόνο στις νίκες για να σωθεί η ομάδα. Συγκεκριμένα είπε

Για το παιχνίδι:

«Ήμασταν πολύ κακοί επιθετικά, είναι η αλήθεια, σ’ όλο το ματς. Αλλά αυτό που μας κράτησε μέσα, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια, όταν κάναμε τις νίκες μας, είναι η άμυνα, που πλέον έχει γίνει το κλειδί της ομάδας, το μότο, και η απόδειξη είναι ότι το τελευταίο δεκάλεπτο έληξε 14-5. Η Λευκάδα ήταν μπροστά για 2 πόντους, κι έβαλε μόνο 5, ενώ εμείς 14. Βάλαμε και τις κρίσιμες βολές, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια και πήραμε και κάποια ριμπάουντ στο τέλος, τα οποία μας κλείδωσαν τη νίκη».

Για τα play out:

«Καλό θα ήταν να μη γίνουν τα play out. Τώρα, από εκεί και πέρα, επειδή δε βλέπω να γίνεται δεκτή η αίτηση των ομάδων, εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε μία νίκη μέσα στο Δούκα, για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας, με οποιαδήποτε ομάδα κι αν πέσουμε στα play out. Κι επειδή τα παιχνίδια ξεκινάνε κατευθείαν μετά την τελευταία αγωνιστική, θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε, να κάνουμε τις προπονήσεις μας για να είμαστε έτοιμοι, γιατί μπορεί να έχουμε και ταξίδια. Οπότε, συγκέντρωση και ξεκούραση πλέον. Στο μυαλό μας πρέπει να υπάρχει μόνο η νίκη για να σώσουμε την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νίκη με ΠΑΟ και τελικός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας