Τελευταία ενημέρωση 21:07, 19 Απρ 2024

Vamos Άγιε, τριάρα στο Αιγάλεω (3-1)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

«Γ’ Εθνική ερχόμαστε». Μεγάλο βήμα για την άνοδο του έκανε σήμερα ο μάγκας Άγιος Ιερόθεος που νίκησε άνετα, εύκολα και απλά το πάλαι πότε κραταιό Αιγάλεω με σκορ 3-1 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας στη φάση των μπαράζ  κρατώντας την τύχη στα χέρια του.

 Η ήττα από την Προοδευτική την περασμένη Τετάρτη στο Περιστέρι αποδείχθηκε παρένθεση για την ομάδα του Περιστερίου. Παίζοντας στο πολύ οικείο γι’ αυτήν γήπεδο του Ηφαίστου που έχει περπατηθεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι παίκτες του γνωρίζουν κάθε σπιθαμή, ο Άγιος Ιερόθεος έχοντας ψυχή, πάθος, πλάνο, σχεδιασμό και ωριμότητα στο παιχνίδι του πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς έχοντας τις ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο σκορ.

 Κορυφαίος ο δαιμόνιος Πανούσης που όσο είχε δυνάμεις… γελοιοποιούσε την άμυνα του Αιγάλεω. Βοήθησε η προσθήκη του Κούντου στη μεσαία γραμμή έδωσε ύψος και αποτέλεσε…φόβητρο για τους αντιπάλους του. Πολύ καλός κάτω από τα δοκάρια ο  Ρουμπής, πύργος ο Καλογερής στην άμυνα, έδωσε μεγάλη πνοή ο Κυριαζής με την είσοδό του παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο τρίτο γκολ γενικά κανείς δεν υστέρησε από τον πολύ καλό και άψογα στημένο Άγιο Ιερόθεο.

Στην άλλη πλευρά μια ομάδα σκιά του παρελθόντος. Μια αδύναμη ομάδα που δεν έχει καμία τύχη στα μπαράζ. Και πώς να έχει όταν τα περιμένει όλα από στημένα φαουλ του 38αρη Παπουτσή. Και πώς να έχει τύχη όταν σε δύο παιχνίδια με Προοδευτική και Αιγάλεω δέχεται εφτά συνολικά γκολ.

Με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια προηγήθηκε ο Άγιος με γκολ του Πανούση στο τρίτο λεπτό μετά από πάσα του Μπερτσιά. Ο Μπερτσιάς είχε δοκάρι στο 28’ με κεφαλιά από φαουλ του Καραμέρη αλλά στο 35’ ο Κακλαμάνος εκτέλεσε φαουλ, ο Νιζάμης πήδηξε την κατάλληλη στιγμή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα (2-0).

Το Αιγάλεω μπήκε στον αγώνα στο 45’ με γκολ του Τζαφεράκου που του έδωσε τη δύναμη να κάνει μια κάπως καλύτερη προσπάθεια στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει κι έτσι όταν στο 80’ δέχθηκε το τρίτο γκολ παρέδωσε τα όπλα.

Ο Καλογέρης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κυριαζή εκείνος έκανε εξαιρετικό κοντρόλ, πήρε χώρο, έδωσε πάσα στον Αλιμπά που με τέλειο σουτ έγραψε το τελικό 3-1. Το πάρτι στην εξέδρα μόλις άρχισε…..

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισ. Σταυριανός): Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Κούντου, Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χίσο, Νιζάμης, Πανούσης. Έπαιξαν και οι Κυριαζής, Αλιμπάς, Αλεξίου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ. Μουκέας): Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου, Σταύρου, Φουκαράς, Ρούσσος, Πασσάς, Κοκκιναράς. Έπαιξαν και οι Μεχμέτογλου, Λοϊζίδης, Μηλιώνης.

*Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Προοδευτική νίκησε 2-0 τον Αετό Κορυδαλλού και οδηγεί τη βαθμολογία (9 β).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μάιος 2016 19:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να κάνει ένα ακόμη βήμα για την άνοδο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας