Τελευταία ενημέρωση 08:29, 20 Απρ 2024

Πάθος για νίκη στον «Άγιο» με Αιγάλεω!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το πάθος των παικτών του να ξεχειλίζει για νίκη επί του Αιγάλεω ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου εν όψει του αγώνα αύριο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου για την 3η αγωνιστική της φάσης των μπαράζ.

Η ήττα από την Προοδευτική ξεχάστηκε από την επόμενη κιόλας μέρα για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Αγίου Ιεροθέου που αυτή τη φορά θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας που τους προσφέρει το γήπεδο του Ηφαίστου και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στη θέση του οδηγού για την άνοδο στη Γ’ Εθνική έναντι του Αιγάλεω.

Το ευχάριστο για τον Ισίδωρο Σταυριανό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα κιαι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που δεν θα έχει πάντως μεγάλες διαφοροποιήσεις από το σχήμα της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Προοδευτική.

Κοντά στους παίκτες είναι συνεχώς η διοίκηση που τους ντοπάρει με το δικό της τρόπο ενώ μεγάλη θα είναι η συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου που θα σταθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης μας.

Η ζήτηση των εισιτηρίων ξεπερνάει κάθε προσδοκία και εκτιμάται ότι δεν θα πέφτει αύριο ούτε καρφίτσα.

Όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου  αύριο (Κυριακή) τα γραφεία θα λειτουργήσουν από τις  10.00 μέχρι τις 14.00.

Λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στους φιλάθλους του Αγίου Ιεροθέου με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Προοδευτική ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας