Τελευταία ενημέρωση 08:06, 19 Απρ 2024

Δεν ξεχνιούνται άνθρωποι σαν τον Τάκη!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σαν σήμερα (21 Μαϊου) σε ένα θάλαμο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που για οκτώ μήνες ανέβαινε το δικό του «Γολγοθά» έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μιχαλέτος και ταξίδεψε για τη γειτονιά του Παραδείσου. Μόλις 52 ετών ήταν.

Άφησε πίσω του μια γυναίκα, δύο βιολογικά παιδιά αλλά  και δεκάδες παιδιά –ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα χέρια του στα δέκα χρόνια που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αγαπητός, προσηνής, καλόκαρδος, χαμογελαστός, εργατικός!. Τα είχε αυτά ο Τάκης Μιχαλέτος. Η ζωή όμως του έπαιξε πολύ παράξενα παιχνίδια. Από μικρή ηλικία ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα υγείας, που χρόνο με το χρόνο διογκώνονταν. Εκείνος όμως έμενε όρθιος, δεν παραπονιόταν είχε ένα καλό λόγο για τους ανθρώπους και άμα καμιά φορά ύψωνε τον τόνο αργότερα το μετάνιωνε.

Όσοι τον ζήσαμε από κοντά στον Ατρόμητο θα τον θυμόμαστε πάντα. Δεν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι από τη θύμηση μας. Ο Τάκης Μιχαλέτος θα συντροφεύει άλλωστε το τουρνουά των Ακαδημιών του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που ξεκίνησε πέρσι στο Λουτράκι και φέτος θα γίνει για δεύτερη χρονιά.

Είμαστε σίγουροι ότι εκεί ψηλά χαίρεται για τις καλές και στενοχωριέται για τις  κακές στιγμές του Ατρόμητου. Θα παρακολουθεί την πορεία των «παιδιών» του στις Ακαδημίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει αφήσει έτσι!.

Αύριο η οικογένεια του θα τελέσει στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου της Καλλιθέας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του. Στις 12 το μεσημέρι. Τάκη να μας προσέχεις!.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μάιος 2016 09:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τι να πούμε κι εμείς με το «Α.Παπανδρέου»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας