Τελευταία ενημέρωση 10:20, 19 Απρ 2024

Σε περιστεριώτικα χέρια το Attica Soccer Tournament

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε περιστεριώτικα χέρια πήγε το Attica Soccer Tournament . Το τουρνουά έφτασε στο τέλος του, το βράδυ της Κυριακής στο Paradise Park και οι  κατά τεκμήριο δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης βρέθηκαν αντιμέτωπες στο μεγάλο τελικό! Soccer Evolution vs Porosi 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Δυνατές μάχες, εξαιρετικές τρίπλες και γενικά πολύ όμορφο ποδόσφαιρο μας χάρισαν οι δύο ομάδες. Οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με εντυπωσιακές αποκρούσεις, κράτησαν πολύ χαμηλά το σκορ. Η Porosi μπήκε πιο δύνατα στον αγώνα και παίζοντας έξυπνα κατάφερε να προηγηθεί. Το παιχνίδι φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ ωστόσο ο Πίνο είχε άλλη άποψη καθώς με τρία δικά του γκολ έδωσε αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα της Soccer Evolution.

Τη διαφορά αυτή κατάφεραν να την κρατήσουν ως το τέλος οι παίχτες της Soccer Evolution και πήραν τη νίκη (με σκορ 7-4) και τη πρωτιά στο Attica Soccer Tournament, όντας και αήτητοι στη διοργάνωση. Τη διαφορά στον αγώνα έκανε ο Πίνο.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τη Porosi σκόραραν:

Σούχλας Σωτήρης (2), Σούχλας Αλέξης (2)

Για τη Soccer Evolution σκόραραν:

Παναγιωτακόπουλος (1), Δημητρακόπουλος (1), Μάνεσης (1), Ζουζουλής (1), Πίνο (3)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φινάλε με ΠΑΟΚ ο Ταξιάρχης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας