Τελευταία ενημέρωση 06:39, 24 Απρ 2024

Έχασε αλλά ο δρόμος είναι ακόμη ανοικτός!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, έτσι τουλάχιστον όπως τον είχαμε συνηθίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και γνώρισε την ήττα από την Προοδευτική με 1-0 για την 2η αγωνιστικής της φάσης των μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η επιστροφή του Καραμέρη, βασικού μοχλού της ομάδας, δεν έδωσε λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού της περιστεριώτικης ομάδας που έφθανε με μεγάλη δυσκολία στην περιοχή της Προοδευτικής.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά έδειχναν να έχουν πιο καθαρό μυαλό συν το γεγονός ότι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο την ισοπαλία αλλά τους «βγήκε» η νίκη χάρις σε ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Ατματζίδης στο 69’ με φοβερό έξω από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε πάνω από τον Ρουμπή.

Δύο λεπτά νωρίτερα στην καλύτερη φάση που δημιούργησε ο «Άγιος»,  από φάουλ του Αλιμπάς, ο Μπερτσιάς έπιασε κεφαλιά από καλή θέση αλλά ήταν αδύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Μένιου.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένας ματς που πήγαινε καθαρά για ισοπαλία, απλά αν έβαζε κάποια ομάδα πρώτη γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Το έβαλε η Προοδευτική πήρες τους τρεις βαθμούς κι έγινε τοι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της μιας από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.

Για τον «Άγιο» τίποτα δεν χάθηκε ακόμη. Ο δρόμος της ανόδου είναι ακόμη ανοικτός όμως κομβικός θα είναι ο αγώνας της Κυριακής με το Αιγάλεω στο γήπεδο του Ηφαίστου. Το Αιγάλεω που κέρδισε 2-1 τον Αετό Κορυδαλλού (προηγήθηκε 2-0 ) κι έχει επίσης τρεις βαθμούς όσους και ο Άγιος.

Πολύ κόσμος πάντως στο γήπεδο του Περιστερίου (1500 περίπου) που φιλοξένησε τον αγώνα. Ανάμεσα τους και καμιά 70 φίλαθλοι της Προοδευτικής που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Θύρα 2.

Καλή η διαιτησία του Τζοβάρα, στην αρχή δεν έδινε κίτρινες κάρτες αλλά όταν είδε ότι το παιχνίδι πήγαινε να ξεφύγει άρχισε να τις βγάζει από την τσέπη του.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Καλογερής, Καραμέρης, Αλεξίου, Γεωργίου, Αλιμπάς, Πανούσης, Μπερτσιάς.

Έπαιξαν και οι: Νιζάμης, Χίσο, Νταουτάι.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μπέλερης, Τσαγκάρης, Σαμαράς, Μπιτσάνης, Τζανέτος, Ατματζίδης. Έπαιξαν και οι Ζελέκου, Τσίτσης, Δηλαβέρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η πώληση των εισιτηρίων με το Αιγάλεω »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας