Τελευταία ενημέρωση 16:39, 25 Απρ 2024

«Άγιος» έσω έτοιμος σήμερα με Προοδευτική!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Το δεύτερο και πιο σημαντικό βήμα για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική θέλει να κάνει σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος θα υποδεχθεί στις 5 το απόγευμα την Προοδευτική στο γήπεδο του Ατρόμητου για την 2η αγωνιστική της φάσης των μπαράζ.

 

Έχοντας ήδη ξεκινήσει με νίκη και μάλιστα με ανατροπή που τόνωσε τη ψυχολογία των παικτών μετριάζοντας τη μέτρια εμφάνιση στον Κορυδαλλό κόντρα στον Αετό, ο «Άγιος» έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου που ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τον φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Ισίδωρο Σταυριανό είναι ο Καλογέρης ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα. Ο έμπειρος μέσος δεν έπαιξε στον Κορυδαλλό και η απουσία του ήταν εμφανή στην οργάνωση του παιχνιδιού.  Από το ιατρικό επιτελείο καταβάλλεται πάντως μεγάλη προσπάθεια για να τεθεί στη διάθεση του Σταυριανού.

Ο νεαρός τεχνικός θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και ανάλογα θα αποφασίσει για τον καταρτισμό της ενδεκάδας

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες σε γήπεδο με χόρτο προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες στις συνθήκες που θα συναντήσουν.

Ποιος είναι ο διαιτητής του αγώνα δείτε εδώ http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/agiosierotheos/item/6812-tzovaras-kai-voithoi-kai-o-theos-voithos

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 07:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έχασε αλλά ο δρόμος είναι ακόμη ανοικτός! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας