Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάγκας «Άγιος» στον Κορυδαλλό (2-3)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μάγκας, περιστεριώτης, και με ανατροπή μέσα στον Κορυδαλλό. Ο Άγιος Ιερόθεος ξεκίνησε με το δεξί τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική νικώντας μέσα στο ΔΑΚ Κορυδαλλού τον τοπικό Αετό με σκορ 3-2 αν και έχανε μέχρι το 75’.

 Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο δύο φορές αλλά  έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και δεν πτοήθηκαν έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’΄με την κεφαλιά του Κράσι και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα ο Μπέρσιας από ωραία ενέργεια του Κακλαμάνου.

Ο Αετός προηγήθηκε με πέναλτι του Καφαλίδη (59’) αλλά από εκεί και μέρα μίλησε η φανέλα του Άγιου Ιερόθεου και η κλάση των παικτών του. Ο Πανούσης στο 75’ έκανε το 2-2 και ο Μπέρτσιας στο 78’ με κεφαλιά έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Αετού κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή που πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια.

Άριστη η διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Προοδευτική που έρχεται την Τετάρτη στο Περιστέρι κατασπάραξε το Αιγάλεω με σκορ 4-1.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τερεκανίδης, Μπιρμπίλι, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Αλεξίου, Γεωργίου, Αλιμπάς, Χίσο, Πανούσης, Μπερτσιάς. Έπαιξαν και οι Νταουτάι, Νιζάμης, Καλογερής.

ΑΕΤΟΣ: Κοντόπουλος, Κουντουράς, Ξενιτόπουλος,Καφαλίδης, Μπερίσα, Ξενιτόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Κράσι, Μούτσα, Δρυμούσης. Έπαιξαν και οι Τουλουβασίκης, Μπαμπουλάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Μάιος 2016 19:18