Τελευταία ενημέρωση 18:32, 19 Απρ 2024

«Μπράβο» σε Κ17, διοργανωτές και Ακαδημία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα Κ17 που μπορεί να μην έφθασε στον τελικό όμως με την χθεσινή της προσπάθεια έδειξε ότι το μέλλον των παιδιών που την αποτελούν προδιαγράφεται ευοίωνο. Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν από την ομάδα για την επιτυχία αυτού του τουρνουά στο Περιστέρι αλλά και στα παιδιά από την Ακαδημία για το δυναμικό παρών τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο της  ΠΑΕ Ατρόμητος συγχαίρει την ομάδα Κ17 για την φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Super League K17 που την έφερε μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ελληνικών ομάδων (Final 4).

Η χθεσινή μέρα μπορεί να άφησε πίσω της την πίκρα ενός αποκλεισμού ωστόσο οι παίκτες  της Κ17 τίμησαν τη φανέλα με το αστέρι!

Ένα μεγάλο «μπράβο» για την άρτια διοργάνωση του Final -4 αλλά και στα δεκάδες παιδιά από τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος που έδωσαν μαζικά το παρών στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που έφθασε μέσω της τηλεόρασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συγχαίρουμε επίσης την ομάδα Κ15 για την πρόσφατη κατάκτηση του διεθνούς τουρνουά Elite Neon Cup η οποία  σε συνδυασμό με την σταθερή πορεία της ομάδας Κ20 τα δύο τελευταία χρόνια καταδεικνύει την μεθοδική και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα Τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 23:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική ισοπαλία στη Σπάρτη (1-1) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας