Τελευταία ενημέρωση 15:48, 20 Απρ 2024

Ο Θανάσης στον Ατρόμητο μιας άλλης εποχής!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος μιας άλλης εποχής. Πιο ρομαντικής. Και ο Θανάσης Κασπίρης, η σημερινή «ψυχή» της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ατρόμητου από εκείνα τα χρόνια και πιο πίσω, πάντα στην πρώτη γραμμή όταν το επαγγελματισμός με την σημερινή του υπόσταση δεν υπήρχε στο ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Ατρόμητου πληρώνονταν πολύ καλά αλλά δεν ήταν επεγγελματίες. Ο Θανάσης Κασπίρης 36 χρόνια πίσω (περίοδος 1979-80) φωτογραφίζεται με την ομάδα πριν από ένα φιλικό παιχνίδι με την Αστραπή Ανθούπολης. Δείτε τον κόσμο στις κερκίδες πίσω. Ναι καλά διαβάσατε φιλικό παιχνίδι με την Αστραπή Ανθούπολης που σήμερα δεν υπάρχει.

Όπως αφηγείται ο Χρήστος Πάτσης, ένας από τους παίκτες του Ατρόμητου, σε εκείνο το παιχνίδι έσπασε κατά λάθος το πόδι εντός αντιπάλου του και από την στενοχώρια του ζήτησε να φύγει από την ομάδα και να πάει στον Εθνικό Αστέρα.

Προπονητής  αριστερά είναι οι Ανδρέας Σταματιάδης. Δίπλα του οι ποδοσφαιριστές Παντελίδης, Αποστολόπουλος, Σιδηρόπουλος (έφυγε πρόσφατα από τη ζωή), Πλεξίδας, Ρυμικής, Χριστόπουλος, Τόσκας, Καλλιντέρογλου, ο Θανάσης Κασπίρης γενικό κουμάντο και ο Σαράντης Πέτρου τερματοφύλακας στη δεκαετία του 60 που ήταν τότε έφορος του τμηματος.

Στην κάτω σειρά οι Πανδραμαδιώτης, Στέρπης, Κότσαλος, Αθανασόπουλος, Στ. Μισαηλίδης, Πάτσης και Καρπούζας.

Οι παλαιοί Ατρόμηταίοι λένε ότι εκείνα τα χρόνια δεν συγκρίνονται με τίποτα. Ίσως και να μην έχουν άδικο.Άλλες εποχές, άλλες ανάγκες στην κοινωνία μας, άλλα ενδιαφέροντα, άλλοι άνθρωποι!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μάιος 2016 23:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φουντώνει η μάχη στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας